Kezdőlap Fémmegmunkálás A CNC-szakma internete tovább növekszik!

A CNC-szakma internete tovább növekszik!

Az ORDERFOX.com most a CNC-famegmunkálást is támogatja.

Az ORDERFOX.com egy évvel ezelőtt jelent meg online, és azóta folyamatosan sikert sikerre halmoz. A platform mostantól CNC-famegmunkálással bővül. A famegmunkáló CNC-vállalkozások világszerte profitálnak a számos funkcióból és a nemzetközi kapcsolatokból.

A fém- és faipari feldolgozó ipar CNC-gyártóinak középpontjában a gép optimális kihasználtsága áll. A CNC-gyártók túl kis kihasználtság esetén gyorsan és kényelmesen találhatnak CNC-megbízásokat, amelyek tökéletesen illeszkednek a vállalkozás profiljához. A szűrőfunkciók a CNC-megbízások keresését olyan hatékonnyá teszik, mint még soha.

A beszerzők számára az ORDERFOX.com egy sor kapcsolatot kínál a legszigorúbb követelmények számára – a sorozatgyártástól egészen a rendkívül specializált, hiánypótló termékek szaktudásával rendelkező gyártóvállalatokig. A menüvezetésű felület nagyon leegyszerűsíti a megbízások elhelyezését, az anyag, ipar, technológia és sok más szerinti szűrési funkcióhoz számos legördülőmenüs választási lehetőség áll rendelkezésre. Legyen szó a legrövidebb időn belül, gyorsan lebonyolítandó, egyszerű megbízásról vagy partner kereséséről hosszú távú és igényes együttműködéshez, az ORDERFOX.com mindig megtalálja a megfelelő partnert.

A magánszemélyek a platform bővítésével lehetőséget kapnak arra, hogy megbízásokat helyezzenek el a CNC famegmunkálás területén. A magánszemélyek ajánlatot kérhetnek a professzionális CNC-gyártóktól egyéni bútor vagy fából készült idom gyártásához és megrendelhetik azt.

Az ORDERFOX.com kínálata folyamatosan bővül. 2017. június óta 25 nyelvet, egy globális CNC-szakmai vásár- és eseménynaptárt, a Tudás és trend funkciót, valamint az Autodesk Forge™ Viewer integráltuk a dinamikusan növekvő platformba. Az új és használt CNC-gépek börzéje és az állásbörze mellett az év további részében egy innovatív kommunikációs eszköz is el fog készülni. Az ORDERFOX.com és valamennyi funkciójának használata ingyenes.

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában.

Orderfox.com