Kezdőlap Gazdaság Deborah Exell kinevezésével a Getronics a „jövő munkahelyének modelljévé” kíván válni

Deborah Exell kinevezésével a Getronics a „jövő munkahelyének modelljévé” kíván válni

Deborah Exell, a szervezeti átalakítások egyik legkiválóbb európai szakértője globális humántőke és változási igazgatóként csatlakozott a nemzetközi ICT integrátor Getronics nemzetközi menedzsmentjéhez. Kinevezésére nem sokkal Rogier Bronsgeest COO május eleji megválasztása után került sor, mivel Nana Baffour, a Getronics elnöke és csoport szintű vezérigazgatója (CEO) tapasztalt és elismert vezetőkkel erősíti a céget, ezzel is biztosítva, hogy a Getronics a globális digitális átmenet meghatározó vállalati partnerévé váljon.

Karrierje során Deborah Exell a világ legnagyobb vállalatai számára dolgozott, amilyen az American Express, a McKinsey, a The Coca-Cola Company, a Fidelity vagy a Deutsche Bank. Így számos ágazat működésébe szerzett elmélyült betekintést, és a legtapasztaltabb vezetői csapatokkal dolgozott együtt összetett üzleti kihívások megoldásán.

Kinevezése kapcsán Deborah Exell elmondta: „Pályám során kivételes lehetőség egy olyan vezetői csapathoz csatlakoznom, amely abszolút elkötelezte magát az idejétmúlt gondolkodásmódok és dogmák meghaladása mellett. Ez most egy kiváló lehetőség, hogy megtervezzük és felépítsük a tökéletes 21. századi vállalatot. Minden cég azt állítja magáról, hogy agilis, alkalmazkodókész és rugalmas, a Getronics azonban nap mint nap olyan kultúra és struktúra kialakításán dolgozik, amely valóban agilissá, alkalmazkodóképessé és rugalmassá teszi. Célom, hogy a Getronics létrehozza a szükséges struktúrákat, a munkaerőt globálisan toborozza, a továbbképzések, átképzések és előképzések rendszerével szisztematikusan képezzen és fejlesszen, az előléptetési gyakorlat is ehhez igazodjon. A cél tehát, hogy a Getronics, mindenki másnál sokkal, de sokkal jobb szakemberállományára támaszkodva, üzletileg bővüljön és gazdaságilag növekedjen.”

„A vállalatok átalakítását kínáljuk ügyfeleinknek, ezért nagyon fontos, hogy úgy mutassuk meg annak előnyeit, hogy mi magunk válunk a jövő munkahelyének modelljévé” – tette hozzá Exell.

„Vállalatunk teljes csapata nevében nagy örömmel üdvözlöm Deborah-t a Getronics-nál”
– mondta Nana Baffour, a Getronics elnöke és csoport szintű vezérigazgatója (CEO). „Deborah 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik nagynevű vállalatok átszervezése és átalakítása terén, a gyártástól az FMCG-ig, a bankszektortól a technológiai iparig. Egy olyan kaliberű és olyannyira elismert szakember, mint Deborah Exell, kétségkívül bárhol el tudna helyezkedni. Ezért a Getronics jövőről alkotott víziója és a változás iránti elkötelezettségünk elismerésének tekintjük, hogy minket választott, és tudásával a tökéletes, emberközpontú vállalat megalkotásához járul hozzá.”

A legfrissebb Whitelane IT Outsourcing Study 2018. márciusi adatai alapján a Getronics a globális IT iparág egyik legjobb teljesítményt nyújtó szereplője az általános ügyfélelégedettség, a szolgáltatásminőség, a proaktivitás és a rugalmasság terén. A Whitelane-tanulmány eredményei nemcsak visszaigazolják, de meg is erősítik a Getronics mint globális ICT integrátor emberközpontú megközelítésmódját, amely az alkalmazkodókészségre, az ellenállóképességre, valamint a proaktivitásra épül, és mindezzel a kimagasló ügyfélélmény elérését célozza meg.

Getronics