Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Megújult az MVM Csoport munkavállalói Tudásközpontja

- Hirdetés -


A Grape Solutions együttműködésével teljesen átalakult az MVM Csoport belső hálózatáról elérhető Tudásközpont felület, melynek célja, hogy a cégcsoport valamennyi munkavállalója azonnal értesülhessen az MVM csoport számára releváns energetikai hírekről, kutatásokról, eseményekről és szakmai publikációkról.

Az MVM Csoport a hazai energetika legkiemelkedőbb piaci szereplője, Magyarország második, Közép-Európa tizedik legnagyobb vállalatcsoportja. Az innovatív cégcsoport folyamatosan bővülő üzleti portfóliója lehetővé teszi, hogy energetikai és kiegészítő szolgáltatásaival (pl. informatika, pénzügyi és biztonsági szolgáltatások) az egyre összetettebb fogyasztói igényekre azonnal megoldást nyújthassanak.

Az MVM Csoport jelenleg 23 országban aktív, 120 tagvállalattal rendelkezik, ezért kiemelten fontos számukra, hogy munkavállalói részére a lehetővé tegyék a hatékony munkavégzést, a cégcsoporton belüli Tudás összehangolt hasznosítását. A megújult felület segítségével a dolgozók széles körben tájékozódhatnak többek között az MVM Zrt. és leányvállalatainak projektjeiről, fejlesztéseiről, külső hazai és nemzetközi energetikai kutatásokról, innovációkról és eseményekről, továbbá szótár és szószedet részével hozzájárul az egységes szakmai nyelvezet, nevezéktan és megértés kialakításához is.

Az MVM Tudásközpontot a Technológiai Innovációs Igazgatóság (TIIG) hozta létre és működteti a Tudásközpont Munkacsoport támogatásával. A felület elsődleges feladata eszközt szolgáltatni a tudásmenedzsment három alappillére, a tudástermelés, a tudástranszfer és a tudáshasznosítás számára. . A felületen részletes információ található a tagvállalatokról, azok tevékenységeiről és híreiről. A platform kiemelt része a hírlevél modul, ahol a látogatók az energetikai technológiai, szabályozási, piacelemzési, pályázati és külügyi témakörökben szélesíthetik tudásukat.

“Régóta terveztük, hogy az MVM Csoport 18 000 munkatársa számára jelentősen átalakítjuk az MVM Tudásközpont felületét. Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy kollégáink szakmai tartalmairól mindenki tájékozódhasson, tagvállalattól függetlenül. A Grape Solutions több mint öt éve már a cégcsoport tagja, ez idő alatt több sikeres projektet valósítottunk meg velük közösen. Szakmai hozzáértésükkel – legyen szó a tervezésről, a fejlesztésről, és a bevezetésről – biztosították a Tudásközpont felületeinek gördülékeny megújítását.“ – mondta Bertalan Zsolt az MVM Csoport csoportszintű technológiai innovációs igazgatója.

A szoftverfejlesztési projekt kiemelt célja volt, hogy a korábbi, Sharepoint technológiára épült felület helyett a TIIG-es és Munkacsoport adminisztrátorok egyedi fejlesztésű rendszerben publikálhassák az MVM Csoport számára releváns híreket, eseményeket, és hírleveleket, valamint folyamatosan aktualizálják az összes tartalmat. A projekt részeként egy belső látogatói felület és az azt kiszolgáló adminisztrátori felület valósult meg, új technológiával és modern, felhasználóbarát kinézettel. A fejlesztés segítségével a csoport munkavállalói strukturáltabb, jobban kereshető és átláthatóbb formában értesülhetnek a csoportszintű eseményekről, tevékenységekről és projektekről.

“Az MVM Csoport tagvállalataként kiemelten fontos projekt volt számunkra a Tudásközpont felület fejlesztése: értéket szerettünk volna teremteni a munkavállalók számára, és úgy érezzük ez sikerült is. A tartalomkezelő rendszer egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a munkacsoport napi kommunikációs feladatainak ellátását, így a munkavállalókkal történő információcserét is. A Tudásközpontban mi is rendszeresen osztunk meg tagvállalati híreket, a fejlesztés után még közelebb érezzük magunkhoz a belső kommunikációs eszközt.“ – tette hozzá Széll Szilárd a Grape Solutions Zrt. vezérigazgatója.

(X)

Érdemes elolvasni
NEW technology