Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A WEROCK bemutatja az új Rocksmart RSC612 ipari panel PC-t

Új 12 hüvelykes panel PC az automatizálási ipar igényes alkalmazásaihoz, mint HMI, intelligens panel vagy gépvezérlő bemutatása

A WEROCK Technologies GmbH, az ipari számítástechnika innovatív gyártója folytatja innovatív Rocksmart modellsorozatát, és bemutatja legújabb tagját: a Rocksmart RSC612-t. A nagy teljesítményű ipari panel PC a Rocksmart RSC610 sikerére épül, és bővíti a gép- és berendezésgyártás, valamint az automatizálási ipar lehetőségeit.

A modern technológiai alkalmazásokkal szemben támasztott követelmények folyamatosan nőnek. Az új Rocksmart RSC612 ipari panel PC-t kifejezetten ezeknek a követelményeknek megfelelően fejlesztették ki, és széles körű funkciókat kínál. A nemrégiben bemutatott Rocksmart RSC610-hez hasonlóan az új modell is vékony alumínium házzal rendelkezik a modern esztétika és az elülső IP65 védettség érdekében. A teljesen passzív hűtés és a széles üzemi hőmérséklet-tartomány széles körű alkalmazhatóságot biztosít. A Panel PC beépíthető vezérlőszekrényekbe, vagy a VESA rögzítési pontoknak köszönhetően bárhol elhelyezhető.

Az új modell kiemelkedő, 12,1 hüvelykes kijelzője minden helyzetben optimális olvashatóságot biztosít, és akár 1200 nits fényerővel is elérhető kültéri használatra. A felhasználói interakció kapacitív multi-touch vagy 5W-os rezisztív single-touch segítségével történik, ami még vastag munkakesztyűvel is zökkenőmentes működést biztosít.

- Hirdetés -

A Rocksmart RSC612-t egy modern Intel® Elkhart Lake Celeron 4-magos processzor hajtja 10 nm-es litográfiával, és gyors és megbízható teljesítményt nyújt optimális energiahatékonyság mellett, ideális a tipikus HMI alkalmazásokban való használatra.  A Windows 10, Windows 11 vagy Ubuntu Linux alapú rendszerek támogatottak.

A kiterjedt interfészek és akár két külső monitor csatlakoztatása mellett az ipari panel opcionálisan felszerelhető a terepbusz és a valós idejű Ethernet protokollok általános ipari interfészeivel vagy a kategória legjobb AI processzorával is.

A Rocksmart RSC612 panel PC jellemzői
  • Ipari 12,1 hüvelykes panel PC gyártási, HMI vagy kioszk alkalmazásokhoz
  • Vékony, kiváló minőségű alumínium ház IP65-ös előlappal
  • Opcionálisan választható kategóriájában legjobb AI processzor vagy terepbusz és valós idejű Ethernet protokollok.
  • Sima felület, gesztusokra alkalmas multi-touch vagy nyomásérzékeny egyérintéses képernyővel
  • Modern Intel® Elkhart Lake Celeron 4-magos processzor 10 nm-es litográfiával

„A Rocksmart RSC612-vel egy nagy teljesítményű eszközt kínálunk ügyfeleinknek az automatizálási ipar igényes alkalmazásaihoz. A nagyobb kijelző és a rezisztív érintőképernyő kibővíti a panel PC alkalmazási lehetőségeit. Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt az új exkluzív modellt, és folytathatjuk innovációs sorozatunkat” – mondta Markus Nicoleit, a WEROCK ügyvezető igazgatója.

A Rocksmart RSC612 már megrendelhető a közvetlen értékesítésben és a résztvevő rendszerpartnereknél. További kijelzőméretek és konfigurációs lehetőségek kifejlesztése folyamatban van, és hamarosan elérhetővé válnak. A Rocksmart RSC612-ről és a WEROCK Technologies egyéb termékeiről további információk a weboldalon találhatók.

Mint a vállalat minden termékénél, a Rocksmart RSC612 gyártás és szállítás során elkerülhetetlenül keletkező szén-dioxid-kibocsátását a WWF Gold Standardnak megfelelő klímavédelmi projektekkel teljes mértékben ellensúlyozzák.

WEROCK

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology