Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az Audi Hungaria saját leányvállalatot alapított

- Hirdetés -

A mai napon Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke és Dr. Patrick Heinecke, a magyar vállalat pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja aláírták az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. alapító okiratát Dirk Große-Loheide, az AUDI AG beszerzésért és IT-ért felelős igazgatótanácsi tagja jelenlétében. Az elsősorban a műszaki fejlesztés, pénzügy, IT, beszerzés és logisztika területeihez kapcsolódó szolgáltatásokat az Audi Hungaria ez idáig a Shared Competence Center (SCC) virtuális üzletágában fogta össze. A jövőben ebből a portfólióból a termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó tevékenységek, így a beszerzés, az IT és a pénzügyi szolgáltatások egy része az új, 100 százalékos tulajdonú leányvállalathoz kerül.

„Az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. megalapításával ma új fejezetet nyitunk az Audi Hungaria sikertörténetében”, mondta Dirk Große-Loheide, az AUDI AG beszerzésért és IT-ért felelős igazgatótanácsi tagja. „A jövőben még több prémium szolgáltatás érkezik a teljes Volkswagen Konszern számára Győrből. A szinergiák növelésével tovább növeljük versenyképességünket a járműipari transzformáció korszakában. Az AUDI HUNGARIA AHEAD a jövőorientáltságot, az innovációt és a fejlődést képviseli, mindig az ügyfelekre összpontosítva.”

„Az Audi Prémium Márkacsoportja és az egész Volkswagen Konszern számára nyújtott szolgáltatási portfóliónk, amelyet az elmúlt években tudatosan bővítettünk, vállalati fejlődésünk fontos pillére. Szolgáltatásaink továbbfejlesztésével és az új leányvállalat megalapításával adunk választ a járműipari transzformáció kihívásaira”, mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

„Az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft.-vel Shared Competence Center (SCC) szolgáltatásaink 15 éves sikertörténetét folytatjuk. Munkatársaink kompetenciái biztos alapot nyújtanak a további fejlődéshez, melynek köszönhetően jövőorientált szolgáltatásokat nyújtunk a beszerzés, pénzügy, valamint IT területén. Ezen naprakész szaktudásegy vállalatba történő célzott összevonása segíti a konszernszintű szinergiák kihasználását Magyarországon – Győrből a világnak“, mondta Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria az elmúlt 15 évben folyamatosan építette ki szolgáltató tevékenységét a Volkswagen Konszernben. Az évek során felhalmozott tudás és a konszernen belüli ügyfelek körében kiépített bizalom tette lehetővé egy önálló cég létrehozását. A tervek szerint az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. a következő öt évben is jelentősen növeli szolgáltatási volumenét.

Forrás: Audi Hungaria

Az új vállalat ügyvezetői igazgatói pozícióját Andreas Kattendick és Schäffer János tölti be. Az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. Felügyelőbizottságának elnöke Dirk Große-Loheide, az AUDI AG beszerzésért és IT-ért felelős igazgatótanácsi tagja. A Felügyelőbizottság tagjai Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja, Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke és Horváth Zoltán, az Audi Hungária Független Szakszervezet járműgyári elnökhelyettese.

Az Audi Hungaria SCC virtuális üzletága eddig közel 1000 munkatársnak biztosított munkahelyet. Az új vállalathoz mintegy 340, jelenleg Audi Hungaria munkatárs csatlakozik. Az új vállalat munkatársai továbbra is Győrben végzik majd tevékenységüket, szoros együttműködésben az Audi Hungaria munkatársaival.

Audi Hungaria

Érdemes elolvasni
NEW technology