Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Itt az általános folyadékszállítási alkalmazásokhoz szolgáló Bredel NR Transfer tömlő

Bredel NR Transfer

A Bredel Hose Pumps tömlőkínálata egy sokoldalú, új termékkel bővült: a 12 bar (174 psi) nyomás-határértékű, általános folyadékszállítási alkalmazásokhoz szolgáló Bredel NR Transfer tömlővel. A Bredel NR (természetes gumi) Transfer tömlő magas szilárdanyag-tartalmú élelmiszeripari és italgyártási hulladékok, valamint koptató hatású iszapok szállítására használható. Ez a megoldás a Bredel Hose Pumps eddig is rendelkezésre álló termékét, a nagyobb igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz használt, 16 bar (232 psi) nyomás-határértékű Bredel NR Metering tömlőt egészíti ki.

A Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) csoporthoz tartozó Bredel ma az egyetlen olyan gyártó, amely a különféle ügyféligényeknek megfelelő, optimalizált NR tömlőket kínál – adagoláshoz és szállításhoz, kis, közepes és nagy igénybevételhez egyaránt. A kopásálló Bredel NR Transfer tömlő tervezése és kialakítása folytán tartósabb versenytársainál, és optimális teljesítményt biztosít a perisztaltikus szivattyúk számára az alkalmazások széles körén: a víz- és szennyvíztisztításban; az építőiparban; a kerámiaiparban; a cellulóz- és papíriparban; az energiaiparban (biogáz, biomassza); valamint az élelmiszeriparban és az italgyártásban.

Az NR Transfer tömlő piacra dobásával a Bredel azoknak az ügyfeleknek kínál megoldást, akik bármilyen folyadék szállítására alkalmas tömlőt keresnek. A Bredel NR Transfer tömlő vízalapú folyadékokhoz, hígított savakhoz és alkoholokhoz, enyhén korrozív vegyszerekhez és iszapokhoz megfelelő. A Bredel ügyfelei mostantól összes alkalmazásukhoz egyetlen forrásra – a WMFTS-re – támaszkodhatnak.

- Hirdetés -

A Bredel NR Transfer tömlő előnyei és jellemzői:

- Hirdetés -

- Hirdetés -

  • Tervezése és kialakítása kivételesen hosszú élettartamot biztosít a folyadékszállítási alkalmazásokban
  • Nyomáshatárérték: 12 bar (174 psi)
  • Maximális szívómagasság: 9 m (30 láb)
  • Maximális folyadék-hőmérséklet: 80 °C (176 °F); minimális folyadék-hőmérséklet: -20 °C (-4 °F)
  • Az eredeti gyártó által nyújtott támogatás a szivattyúra és a tömlőre

Lars Varnbueler, a Bredel termékmenedzsere szerint: „A Bredel kategóriájában élenjáró tömlőszivattyú-technológiával szolgál. Az új NR Transfer tömlővel a Bredel minden alkalmazáshoz speciális választékot kínál. Akár a hosszú élettartam, akár a nyomáshatárérték, akár a vegyszer-kompatibilitás a legfontosabb szempont Önnek, a Bredel megfelelő megoldással szolgál. Az NR Transfer tömlő a standard tömlőszivattyú-alkalmazások széles körén hosszabb élettartamú, ezért ritkábban igényel karbantartást.

„Precíziós, gépi megmunkálású NR Metering ömlőnk nagy pontosságot, nagy szívóképeséget és a kimeneti nyomás magas szintű stabilitását nyújtja nagy igénybevételt jelentő alkalmazásokban, a tömlő teljes élettartama során. NR Transfer tömlőnk ideális választás, amikor – ahogy a neve is jelzi – a folyadék A-ból B-be való továbbítására van szükség. A piacon kapható termékek közül a leghosszabb élettartamot biztosítja a legalacsonyabb teljes tulajdonlási költség mellett a standard tömlőszivattyú-alkalmazások széles körén.”

A tömlőelem kritikus szerepet játszik a szivattyú teljesítményének, tartósságának és hatékonyságának biztosításában. A kompozit megerősített továbbítótömlők minőségi gumikeverékből készülnek, és négy külön réteg nejlonszövettel vannak megerősítve. A Bredel NR Transfer tömlő speciális tekercselési technológiával, méretre gyártva készül, és a hosszú élettartamra optimalizált a folyadékszállítási alkalmazásokban.

Bredel NR

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology