Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Megbízható minőség a használt telefonok piacán

A felújított telefonok piaca az elmúlt évek során egyre kiterjedtebb lett, ami többek között annak is köszönhető, hogy az új csúcskategóriás telefonok gyakran már szinte a megfizethetetlen kategóriába tartoznak. Nem elhanyagolható tényező azonban az sem, hogy néhány telefonguru a kedvenc márkájuk új készülékének piacra dobása után azonnal lecseréli korábbi szériás telefonját és igyekszik tovább adni rajta. Ha telefont keresel vagy megunt telefonod adnád el, ne habozz, olvasd el, mit tud a Rejoy.hu!

Felújított mobilok megbízható forrásból

- Hirdetés -

A Rejoy.hu 2019-es alapítása óta számos eladónak és vásárlónak könnyítette meg az életét azzal, hogy egy biztonságos és átlátható rendszert hozott létre a használt telefonok piacán. A cég alapítói megunták a használt mobilok adásvételével járó kellemetlenségeket és úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy weboldalt, ahol gyerekjáték beszerezni egy régóta vágyott készüléket.

A Rejoy.hu kiküszöböli a használt mobilok vásárlásával járó leggyakoribb kockázatot, a rejtett hibát. A készülékek többlépcsős hardver és szoftver ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, aminek során szakértők ellenőrzik a telefon minden elemét, beleértve a hangszórókat, kamerákat, akkumulátort és a gombokat is.

Az alapos ellenőrzésnek hála biztos lehetsz abban, hogy a kedvenc márkád készülékei, például a Xiaomi telefonok az eredeti állapotukhoz képest 85-90%-os állapotban kerülnek értékesítésre.

Azt kapod, amit látsz

Ismerős az érzés, amikor egy online csoportban kiszúrsz egy hihetetlennek tűnő ajánlatot és már hallod is a készülék kijelzőjén keresztül, hogy a hirdetett telefon érted kiállt? És az megvan, amikor az üzlet nyélbeütésénél kiderül, hogy a telefon valójában nem is úgy néz ki, mint a képeken és több szempontból is vérzik a hirdetésben foglaltakkal szemben?

A Rejoy.hu alapítóinak is ismerős. Éppen ezért az oldalon minden telefonról profi, HD-minőségű képek készülnek, valamint részletes leírás is olvasható a készülékekről, hogy vásárláskor biztos lehess abban, hogy azt kapod, amit az oldalon láttál. Ha pedig a képek és a leírás még mindig nem elég garancia arra, hogy a listázott Samsung telefonok megfelelnek a valóságnak, a cég 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal vásárlás után.

Garancia

A Rejoy.hu a pénvisszafizetési garancia mellett hagyományos, javítási garanciát is vállal arra az esetre, ha a garanciális készülék a vásárlást követő 12 hónapon belül meghibásodik.

Az eddig felsorolt tulajdonságoknak köszönhetően a Rejoy.hu-n keresztül vásárolt készülékek nem is különböznek szinte semmiben a bolti társaiknál, kivéve az árukban! Az oldalon szereplő telefonok akár a bolti árhoz képest 40%-kal olcsóbban kerülnek új tulajdonosaikhoz.

A pénztárcán túl pedig miért teszel jót a bolygónkkal is? Kevesen tudják, de az okostelefon gyártás az egyik legszennyezőbb iparág a világon, ezért, ha felújított készülék mellett döntesz, sokat teszel azért, hogy a föld még sokáig élhető hely maradjon.

Rejoy.hu

- Hirdetés -

NEW technology