Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ötmillió fontot fektet a pénzügyi és fenntarthatósági oktatásba a brit xUnlocked

Képünk illusztráció!

Az angliai székhelyű xUnlocked oktatási platform november elején jelentette be, hogy 5 millió fonttal (azaz több mint 2 milliárd forintnak megfelelő összeggel) támogatja a BPP Education Group szakmai és szakképzési vállalat startup-programját – adta hírül az esgtoday.com.

A 2017-ben alapított brit xUnlocked szakemberek számára nyújt képzést 2021-ben indított online felületein. A Finance Unlocked nevű platform pénzügyi szakemberek képzésére és fejlesztésére összpontosít, míg a Sustainability Unlocked fenntarthatósági témákat feldolgozó és ESG-tanfolyamokat nyújtó platform. Utóbbi hitvallása, hogy „segít a szakembereknek szembenézni az emberiség legnagyobb kihívásaival”, olvasható az on-demand felület főoldalán. Az xUnlocked partnerei között tudhatja a Santandert, a Londoni Értéktőzsdét, az Airbust, a GSK-t, az Oxford Said Business Schoolt és a Royal Bank of Canada-t.

A BPP Education Group a legkülönbözőbb területeken kínál képzést nagyvállalatokkal ápolt kapcsolatai révén, illetve közvetlenül a fogyasztóknak. Ezek az oktatási területek a teljesség igénye nélkül: jogi, üzleti, pénzügyi, számviteli, banki, technológiai, pszichológiai és ápolói területek.

- Hirdetés -

Graham Gaddes, a BPP vezérigazgatója elmondta: „Az xUnlocked-be történő befektetés és az xUnlocked-partnerré válás a programok új mérföldkő a BPP portfóliójában. Egyre nagyobb igény mutatkozik ügyfeleink és vásárlóink részéről készségeik fejlesztésére. A partnerség olyan piacvezető programokhoz való hozzáférést biztosít partnereink számára, amelyek naprakész tudást nyújtanak csúcstechnológiájú videók és első osztályú tanulási platform segítségével. Az xUnlocked nagy tapasztalattal rendelkező csapata alig várja, hogy a BPP Education Group tagjává váljon.”

Az xUnlocked meggyőződése szerint a nemrég bejelentett befektetés lehetővé teszi a vállalat számára, hogy felgyorsítsa növekedését, többek között azáltal, hogy a globális pénzügyi intézmények igényeit kiszolgáló további oktatókurzusok készítésére fókuszál. Az xUnlocked indulása óta évente átlagosan 350 százalékos növekedést tudhat magáénak, és platformját százezer tanuló használja.

„Mindig is küldetésünknek tekintettük, hogy újradefiniáljuk a szakmai oktatást. Ez a befektetés és az Egyesült Királyság egyik legjelentősebb és legsikeresebb oktatási intézményével való partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy missziónkban mielőbb új távlatokat nyissunk. Befektetésünktől azt várjuk, hogy több speciális, prémium platformot indíthatunk útjára a jövőben, a szakmai tanulók még nagyobb közönségét megszólítva és kiszolgálva”, nyilatkozta Henry White, a vállalat vezérigazgatója.

esgtoday.com , NEW technology

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology