Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Deborah Exell kinevezésével a Getronics a „jövő munkahelyének modelljévé” kíván válni

Deborah Exell, a szervezeti átalakítások egyik legkiválóbb európai szakértője globális humántőke és változási igazgatóként csatlakozott a nemzetközi ICT integrátor Getronics nemzetközi menedzsmentjéhez. Kinevezésére nem sokkal Rogier Bronsgeest COO május eleji megválasztása után került sor, mivel Nana Baffour, a Getronics elnöke és csoport szintű vezérigazgatója (CEO) tapasztalt és elismert vezetőkkel erősíti a céget, ezzel is biztosítva, hogy a Getronics a globális digitális átmenet meghatározó vállalati partnerévé váljon.

Karrierje során Deborah Exell a világ legnagyobb vállalatai számára dolgozott, amilyen az American Express, a McKinsey, a The Coca-Cola Company, a Fidelity vagy a Deutsche Bank. Így számos ágazat működésébe szerzett elmélyült betekintést, és a legtapasztaltabb vezetői csapatokkal dolgozott együtt összetett üzleti kihívások megoldásán.

Kinevezése kapcsán Deborah Exell elmondta: „Pályám során kivételes lehetőség egy olyan vezetői csapathoz csatlakoznom, amely abszolút elkötelezte magát az idejétmúlt gondolkodásmódok és dogmák meghaladása mellett. Ez most egy kiváló lehetőség, hogy megtervezzük és felépítsük a tökéletes 21. századi vállalatot. Minden cég azt állítja magáról, hogy agilis, alkalmazkodókész és rugalmas, a Getronics azonban nap mint nap olyan kultúra és struktúra kialakításán dolgozik, amely valóban agilissá, alkalmazkodóképessé és rugalmassá teszi. Célom, hogy a Getronics létrehozza a szükséges struktúrákat, a munkaerőt globálisan toborozza, a továbbképzések, átképzések és előképzések rendszerével szisztematikusan képezzen és fejlesszen, az előléptetési gyakorlat is ehhez igazodjon. A cél tehát, hogy a Getronics, mindenki másnál sokkal, de sokkal jobb szakemberállományára támaszkodva, üzletileg bővüljön és gazdaságilag növekedjen.”

- Hirdetés -

„A vállalatok átalakítását kínáljuk ügyfeleinknek, ezért nagyon fontos, hogy úgy mutassuk meg annak előnyeit, hogy mi magunk válunk a jövő munkahelyének modelljévé” – tette hozzá Exell.

„Vállalatunk teljes csapata nevében nagy örömmel üdvözlöm Deborah-t a Getronics-nál”
– mondta Nana Baffour, a Getronics elnöke és csoport szintű vezérigazgatója (CEO). „Deborah 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik nagynevű vállalatok átszervezése és átalakítása terén, a gyártástól az FMCG-ig, a bankszektortól a technológiai iparig. Egy olyan kaliberű és olyannyira elismert szakember, mint Deborah Exell, kétségkívül bárhol el tudna helyezkedni. Ezért a Getronics jövőről alkotott víziója és a változás iránti elkötelezettségünk elismerésének tekintjük, hogy minket választott, és tudásával a tökéletes, emberközpontú vállalat megalkotásához járul hozzá.”

A legfrissebb Whitelane IT Outsourcing Study 2018. márciusi adatai alapján a Getronics a globális IT iparág egyik legjobb teljesítményt nyújtó szereplője az általános ügyfélelégedettség, a szolgáltatásminőség, a proaktivitás és a rugalmasság terén. A Whitelane-tanulmány eredményei nemcsak visszaigazolják, de meg is erősítik a Getronics mint globális ICT integrátor emberközpontú megközelítésmódját, amely az alkalmazkodókészségre, az ellenállóképességre, valamint a proaktivitásra épül, és mindezzel a kimagasló ügyfélélmény elérését célozza meg.

Getronics

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology