Kezdőlap Innováció A KELLER AG új arca

A KELLER AG új arca

2020. február 2-től a KELLER AG honlapja modernebb megjelenést kapott. Friss, felhasználóbarát és könnyen kezelhető, a reszponzív kialakításnak köszönhetően. A fejlesztésre azért volt szükség, mert manapság az ipari termékek széles körű bemutatása érdekében már az online felületeken is naprakésznek kell lenni.

A nemzetközi szinten működő vállalat számos országban képviselteti magát a világ minden táján, az új weboldalt is ennek megfelelően, négy nyelven (angol, német, francia, spanyol) tették elérhetővé – a továbbiakban pedig bővülni fog ez a kör.

A honlap nemcsak attól nagyszerű, hogy igen látványos, hanem attól is, hogy a kínálatot egyszerűen és jól áttekinthetően mutatja be. A kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen érjék el a számukra releváns információkat. Az öt kategóriájú menüt bármikor megnyithatja az ügyfél anélkül, hogy elhagyná az aktuális oldalt.

Hirdetés

A termékkínálat részleteit a vállalatra vonatkozó információkkal együtt nyújtják. Több ágazatról készült esettanulmány mutatja be a látogatóknak a KELLER nyomásérzékelők sokféle felhasználási lehetőségét. A beépített szűrőopciók megkönnyítik az elérhető dokumentumok és vizuális elemek elérését, biztosítják a gyors hozzáférést a termékadatlapokhoz, a sajtóközleményekhez és a szoftveralkalmazásokhoz.

Fedezze fel Ön is a www.keller-druck.com webhelyet, és iratkozzon fel a vállalat hírlevelére, hogy ne maradjon le az újdonságokról.

Némethi Botond, NEW technology