Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A felhőre való áttérést támogató lépéseket jelentett be az SAP

- Hirdetés -

Az SAP átfogó erőforrás-, szolgáltatás- és pénzügyi ösztönzőcsomagot jelentett be, amellyel támogatni kívánja az ügyfeleket a felhőre való áttérésben, valamint a felhőben megvalósítható innovációs lehetőségek maximális kihasználásában. A program a felhős migrációk két alapvető nehézségére – a költségekre és a projektek összetettsége miatti félelmekre –  vonatkozóan tartalmaz új megoldásokat, és akár 50%-kal csökkentheti az áttérés költségeit, és lerövidítheti annak idejét.

A legfrissebb, RISE with SAP Migration and Modernization programmal a vezetők a legösszetettebb ERP-rendszereket is képesek lesznek a felhőbe vinni, mivel a program segít felszámolni a statikus adatsilókat, áramvonalasítani a túlzottan összetett folyamatokat, és megszabadulni az egykor egyedileg fejlesztett, kiszolgáltatottságot okozó programoktól.

„Az SAP tisztában van a felhőre való átállás során az ügyfelek előtt álló kihívások összetettségével, az új programmal szeretnénk elismerni a meglévő rendszereikbe történt korábbi befektetéseiket is. Ezért a RISE with SAP Migration and Modernization program nem csak gyakorlati útmutatóval szolgál, hanem anyagi ösztönzőkkel is támogatja a felhősítést” – foglalja össze a frissen bejelentett programok előnyeit Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezetője, aki hangsúlyozza: „Minden eddiginél fontosabb, hogy az ügyfelek megkezdjék migrációs és modernizációs útjukat, hogy kiaknázhassák a legújabb felhőalapú innovációkban rejlő lehetőségeket, beleértve az AI-t és a fenntarthatósági megoldásokat.”

A RISE with SAP Migration and Modernization program segít az ügyfeleknek abban, hogy innovációra készek legyenek, és a jövőben is azok maradjanak, és kihasználhassák a folyamatos frissítések és az innovációk előnyeit. Amint az ügyfelek üzleti folyamatai a felhőbe költöznek ugyanis, az SAP átveszi a menedzsment terheit, és egy kiszámítható, biztonságos és a szabályoknak megfelelő működést kínál amellett, hogy az üzleti adatokban rejlő lehetőségek maximális kihasználását is biztosítja az ügyfeleknek. Függetlenül attól, hogy a vállalatok jelenleg az SAP ERP Central Component (SAP ECC) vagy az SAP S/4HANA rendszerrel működnek, a program és a támogatott szolgáltatásai a felkészüléstől az indulásig tartó teljes folyamatot kezelik. Emellett egy sor új szolgáltatást és ösztönzőt is bevezet az SAP, hogy segítse az ügyfeleket a RISE with SAP megoldásra való áttérésben.

Ösztönzőprogram az áttérés és az átalakítás költségeinek csökkentésére

Az SAP ügyfelei befektetésének elismeréseként, valamint az áttérés és átalakítás költségeinek ellensúlyozására egy korlátozott ideig érvényes ajánlatot jelent be, amely akár 50%-kal csökkentheti az áttérés költségeit, és lerövidítheti annak idejét. A RISE with SAP vagy GROW with SAP megoldásra való áttéréskor az SAP S/4HANA és SAP ECC ügyfelek 2024 végéig olyan kreditekhez juthatnak hozzá, amelyek a karbantartás, a felhőszolgáltatások vagy a felhő-előfizetés költségeinek kiegyenlítésére fordíthatók. Ez az ösztönző az SAP S/4HANA Cloud és egyéb olyan üzletági megoldásokra vonatkozik majd, mint az ellátási lánc, a humánerőforrás, a kiadáskezelés, a CRM, az üzleti átalakítási eszközök és a bővíthetőséget biztosító üzleti technológiai platform.

A RISE with SAP módszertan konzisztenciát és minőséget biztosít

A projektek kiszámítható ütemezése érdekében minden bevezetés – mind az SAP tanácsadói, mind a partneri ökoszisztémán keresztüli – a RISE with SAP módszertant követi. Ez biztosítja a projekt előrehaladásának átláthatóságát a legfontosabb mérföldkövek ellenőrzésével. Ezt a módszertant az SAP szolgáltatásai és szakemberei támogatják, a tervezéstől kezdve egészen az éles indulásig. Az SAP képezi és validálja a partnereket a RISE with SAP módszertan használatára, és szorosan együttműködik velük a folyamatosan magas szintű minőség biztosítása érdekében.

Az SAP S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatás bemutatása

Azon ügyfeleknek, akiknek több időre van szükségük a teljes migráció befejezéséhez, az SAP bevezeti az S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatást. Ezt a szolgáltatást a RISE with SAP-t használó olyan ügyfelek számára fejlesztették ki, akik az SAP S/4HANA régebbi kiadásaihoz kapcsolódó ügyfélspecifikus karbantartást vesznek majd igénybe. Az SAP S/4HANA Cloud Safekeeper szolgáltatással az ügyfelek felkészíthetik rendszereiket az SAP S/4HANA legújabb verziójára való frissítésre, igényelhetnek frissítési szolgáltatásokat és az infrastruktúra optimalizálását, miközben jelenlegi rendszereik számára további két évig biztosítja az SAP az üzletmenet folytonosságát.

SAP

Érdemes elolvasni
NEW technology