Barion Pixel

A Hankook & Company és a Korea Advanced Institute of Science and Technology egyetem egyezményt írt alá egy adatinfrastruktúra-platform létrehozásáról

A Hankook & Company és a Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) egyetem kiterjesztik együttműködésüket egy nyílt hozzáférésű adatokon alapuló platform létrehozása érekében. Mindkét partner a lehető legjobb digitális szakmai tudásával járul hozzá ahhoz, hogy partnerségük mintaként szolgáljon a mindenki számára előnyös, az egyetemek és a vállalkozások közötti együttműködés tekintetében. A Hankook & Company leányvállalatai továbbá olyan kísérleti programok végrehajtását tervezik, amelyek a már elkészült adatmegosztási platformot fogják használni.

A Hankook & Company Co, Ltd, a Hankook Tire & Technology Co, Ltd holdingtársasága megállapodást kötött a KAIST egyetem College of Engineering karával a „Symbiotic Transformation for AI-infused Reality (STAR)” projekt keretében. A partnerség célkitűzése egy adatinfrastruktúra-platform létrehozása, valamint a kutatások során történő együttműködés megerősítése a mesterséges intelligencia utáni korszakban.

A KAIST Dél-Korea vezető tudományos és technológiai egyeteme. A STAR projekt elindításának célja egy olyan innovatív, nyílt hozzáférésű adatokon alapuló platform létrehozása volt, amely összhangban van az adatközpontú társadalom irányába történő elmozdulással. A Hankook & Company és a KAIST egyetért abban, hogy új értékek teremtésére van szükség az adatgyűjtés, -elemzés és -megosztás területén.- Hirdetés -

A partnerség keretében a Hankook & Company támogatja a KAIST egyetemet egy virtuális tesztkörnyezet és egy valós-virtuális szimbiózis tesztkörnyezet elkészítésében, valamint egy olyan konvergens adatfelhő-megosztó platform létrehozásában, amely a KAIST College of Engineering fejlődését segíti. A Hankook & Company úgy szeretné népszerűsíteni a projektet, hogy teljes mértékben kihasználja annak abból adódó digitális lehetőségeit, hogy szisztematikus és kölcsönösen előnyös modellnek tekinthető az iparág és az egyetemek együttműködésére nézve.

Mindeközben a Hankook & Company legfőbb leányvállalatai – ideértve a Hankook Tire vállalatot is – kísérleti programokat végeznek a Smart Life, a Smart Factory és a Smart Mobility népszerűsítésére az adatmegosztási platform használatával a projekt befejezését követően. A Hankook leányvállalatai számos területen keresik az együttműködési lehetőségeket. Ezek közé tartozik a közúti forgalmi adatok valós időben történő elemzése környezetvédelmi szempontból, valamint a gumiabroncsok kutatása és fejlesztése során összegyűjtött, valós vezetési nyilvántartások és közúti balesetekkel kapcsolatos adatok.

A Hankook & Company és a KAIST már jó ideje együttműködnek, és együtt számos figyelemre méltó sikert értek el. 2019-ben például létrehoztak egy közös vállalkozást HK-KAIST Digital Innovation Centre néven, és azóta is vezető szerepet vállalnak a digitális transzformáció révén a kutatás, a fejlesztés és a digitális technológiai lehetőségek területén. Idén májusban meghosszabbították az innovációs központ működéséről szóló megállapodást, valamint tovább dolgoztak azon a közös tanulmányon, amely segíti a jövőbeli növekedési mozgatórugók és a technológián alapuló innovációs lehetőségek biztosítását.

„A tudomány világa és az ipar közötti kölcsönösen előnyös együttműködés bevált módszereinek folyamatos bemutatásának köszönhetően a Hankook & Company és a KAIST a példaértékű, mindenki számára előnyös együttműködés mintaképe ”, nyilatkozta Seyeol Ryu, a Hankook & Company digitális stratégiai csapatának ügyvezető igazgatója. „Továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk a digitális jövőbeli technológiák terén végzett kutatási lehetőségek megerősítése érdekében.”

„Amennyiben létre tudunk hozni egy kísérleti tesztelési platformot a metaverzumban (a virtuális világ és a valóság konvergenciájában) olyan adatmegosztás révén, amely felgyorsítja az iparágak és a tudományos világ közötti együttműködést az új technológiák fejlesztése révén, akkor ez idővel lehetővé fogja tenni számunkra, hogy helyszíni ipari képzési programokat biztosítsunk a mesterséges intelligencia utáni korszak tehetségeinek gondozása érdekében. Ez kiváló lehetőség az egyetemi kutatók és az érintett vállalatok számára, hogy a következő szintre léphessenek, és tovább fejleszthessék képességeiket”, nyilatkozta Dongman Lee, a KAIST College of Engineering dékánja.

Hankook

- Hirdetés -

NEW technology