Barion Pixel

A hordozhatóság új szintje

A Brady Corporation új M610, M611 és M710 hordozható címkenyomtatóinak gyorsasága, sokoldalúsága és tartóssága bárhol és bármikor garantálja a címkézési feladatok elvégzését.

A felhasználók maximális támogatásához a Brady új hordozható nyomtatói számtalan lehetőséget kínálnak a címkék megtervezésére a beépített billentyűzettel, de akár számítógépen és okostelefonon is. A tervek az azonosítási feladat megvalósításához számos különböző anyagú, méretű és színű címkeanyagra kinyomtathatók. Mindhárom nyomtató azonnal felismeri a betöltött anyagot, automatikusan kalibrál és figyelmeztet, ha egy címketervhez más címkeméretre lenne szükség.

Dolgozzon a feladat követelményei szerint

- Hirdetés -

A Brady új, csúcskategóriás hordozható nyomtatócsaládjával a felhasználók döntenek arról, hogyan készítik el a címkéket.

A nyomtatókra a készülékek billentyűzetével kezelhető és minden billentyűzetkiosztással elérhető címketervező varázslók vannak telepítve.

Alternatívaként a címkék megtervezhetők a Brady Workstation segítségével számítógépen, tárolhatók a nyomtatón, vagy szükség esetén Wi-Fi segítségével is elküldhetők a nyomtatóra.

Az új nyomtatók legfőbb újdonsága talán az, hogy mindegyik kezelhető a felhasználó okostelefonjával, amennyiben arra telepítve van a Brady ingyenes Express Labels Mobile alkalmazása. Az alkalmazás bármelyik újabb okostelefon-modellen rendkívül egyszerűvé, praktikussá és gyorssá teszi a címkekészítést.

A feladat igényeitől függően a felhasználók precíz, előre vágott címkéket vagy a nyomtatás után automatikusan vágható folytonos címkeanyagot tartalmazó nyomtató-fogyóeszközt tölthetnek be. A nagyobb nyomtatási feladatokhoz a Brady nagy kiszerelésű tekercseket is kínál, amelyek maximalizálják a hordozható gépek gyors, akár 76 mm/másodperc nyomtatási sebességét.

Készítsen prémium címkéket bárhol

A Brady több ezer nyomtatócímke-opciót kínál, beleértve az általános azonosító anyagokat és a speciális körülmények közötti maximális megbízhatóságra tervezett, rendkívül speciális megoldásokat. A címkeanyagok, méretek és színek széles választékával a felhasználók élvezhetik annak szabadságát, hogy egyetlen címkenyomtatóval egyértelműen és megbízhatóan azonosíthatnak szinte bármit.

Az M610, M611 és M710 modellek mindegyikét menet közbeni és forgalmas munkahelyi használatra tervezték. Tartósak és strapabíróak, és az ütéseket is jól bírják. Mindegyik modell bírja az 1,8 méteres esést és katonai szintű ütésállósággal rendelkezik. A lítiumion-akkumulátorral egész nap nyomtathat, akár 4500 címkét is egyetlen töltéssel.

Forrás: Brady

Emelt szintű címkézési élmény

A Brady új hordozható címkenyomtatóinak mindegyikével elérhető egy prémium minőségű címkézési élményt nyújtó, zökkenőmentes azonosító ökoszisztéma.

A több ezer eredeti Brady-címkeanyagot automatikusan felismeri a nyomtató, a Brady Workstation a felhasználó számítógépén és az Express Labels Mobile alkalmazás is az okostelefonon. A nyomtató automatikusan alkalmazkodik a beállításokhoz, a Brady Workstation szoftver és az Express Labels Mobile alkalmazás pedig a címketervezéskor figyelembe veszi a betöltött fogyóanyagot, így a felhasználók a végletekig feszíthetik az azonosítás határait.

A címkeanyag, a címkenyomtató és a címketervező szoftver közötti zökkenőmentes kommunikáció már elsőre helyes címkéket, minimális címkeveszteséget és gyors azonosítást eredményez, az irodában és a terepen egyaránt. Emellett lehetővé teszi az egyedi, teljesen személyre szabott, logóval vagy bármilyen más információval előrenyomtatott címketekercsek precíz nyomtatását is.

Az M610, M611 és M710 nyomtatók a Brady tapasztalt forgalmazóinak világméretű hálózatán keresztül érhetők el, hogy számos iparágban megváltoztassák a címkézés élményét.

A részletesebb és műszaki jellegű információkért látogasson el a www.bradyeurope.com/portableprinters webhelyre.

Brady

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology