Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A videókonferenciák világát éljük

- Hirdetés -

A világjárvánnyal áthelyeződött a hangsúly az online térben történő megbeszélésekre. Idén nyáron készített egy tanulmányt e témában a Framery, amely szerint az európai vállalatok 89 százaléka arra számít, hogy a videókonferenciák száma 100-500 százalékkal emelkedni fog. Nem meglepő prognózis, hiszen a koronavírus-járvány óta a legtöbb vállalatnál új munkamódszereket kellett alkalmazni. A munkatársak dolgozhatnak az irodában, otthonról vagy más, alternatív helyszíneken – például kávézókban, társalgókban –, és videóhívásokon keresztül tudják kialakítani a megfelelő kommunikációt. A DURABLE a trendeket követve kialakította korszerű megoldását a monitorok és TV-képernyők rugalmas használatára. A COWORKSATION egy mobilis TV-kocsi, amely kiváló minőségű alapanyagokból készült, és amit számos praktikus funkcióval láttak el a modern technológia és a kábelhasználat kényelmes kezelése érdekében. A letisztult, könnyen használható berendezés minden (munka)környezethez illeszkedik. A COWORKSATION® már elérhető a szakkereskedőknél és a gyártó weboldalán.

Közös munka + beszélgetés = produktivitás

A co-work és conversation szavak összevonásából lett COWORKSATION, amely azt az eszközt hivatott bemutatni, amely által a munkatársak produktivitása növekszik. Képzeljük el, hogy délelőtt egy hibrid prezentációt tartunk a tárgyalóban, délután már tervezzük a projektünket egy kávézóban, ám egy dolog mindig ugyanaz, a kollégák a világ minden tájáról egyszerűen követhetik a munkát, később akár még az irodába visszatérve újabb konferenciahívás hívható össze, s mindez rendkívül egyszerű módon történik a COWORKSATION segítségével.

A mobilisan használható médiakocsi óriási előnye, hogy könnyedén hordozhatók a hozzá tartozó kiegészítő eszközök, mint például a monitor, távirányító, hosszabbítókábel, PC, egér és billentyűzet. Az összes kábel az alumíniumprofil belsejében tárolható, ami azt jelenti, hogy amíg minden eszköz és alkatrész készen áll a használatra, addig sem akadnak bele a zsinórokba. A COWORKSATION egy ideális modern munkaeszköz azok számára, akik szeretnek rugalmasan dolgozni ott, ahol csak akarnak – például agilis csoportokban –, valamint azoknak, akik kedvelnek képernyőkön keresztül kommunikálni és prezentálni.

Az ördög a részletekben rejlik

A COWORKSATION berendezést biztonságos, állítható magasságú tartóval szerelték fel a VESA 75×75-200×200 milliméteres szabványainak megfelelő televíziókhoz és a 19″ és 43″ közötti méretű monitorokhoz. A robusztus fogantyúnak és a négy stabil, 75 milliméteres görgőnek köszönhetően a mobil médiakocsi könnyen mozgatható egyik pontból a másikra. Két fék biztosítja, hogy stabilan a helyén maradjon, amikor ez szükséges. Funkcionális felépítésének köszönhetően az eszköz nem foglal sok helyet, amikor éppen nincs használatban. A keskeny, függőlegesen elrendezett rekeszek egy mini PC-nek és különféle informatikai és technológiai kiegészítőknek biztosítanak helyet.

Díjnyertes munkaeszköz

Az elmúlt években a DURABLE több mint 100 rangos díjat nyert el termékei sokszínű felhasználásáért és kiváló kialakításaiért. Az új médiakocsijával a német márka ismét bemutatta nagyszerű tervezői képességét. Annak ellenére, hogy a COWORKSATION berendezést csak most kezdték el forgalmazni, már elnyerte a 2022-es German Design Award díjat a kiváló tervezésű irodabútorok kategóriában.

Némethi Botond, NEW technology

Érdemes elolvasni
NEW technology