Barion Pixel

Alexander Vlaskampot kinevezték a Scania Értékesítési és Marketing üzletág vezetőjévé, valamint a Scania Igazgató Tanácsának tagjává

Alekszandr Vlaskampot – aki jelenleg a Tehergépjármű üzletág helyettes alelnöke, valamint az Értékesítés és Marketing üzletág megbízott vezetője – kinevezték ügyvezető alelnöknek és az Értékesítési és Marketing üzletág vezetőjének. Június 1-től tölti be posztját, és Henrik Henriksson elnökvezérigazgatónak jelent.

Alexander Vlaskamp 1971-ben született, járműgépész mérnöki diplomával rendelkezik, amelyet a holland HAN egyetemen szerzett, és 1996-ban csatlakozott a Scania Németországhoz. Azóta különféle vezetői pozíciókat töltött be a Scania jármű értékesítési és szolgáltatási részlegén, mint például a Scania üzleti egységek ügyvezető igazgatói posztját Németországban, Ausztriában és Lengyelországban. 2017-ben kinevezték a Tehergépjármű üzletág vezető alelnökévé és vezetőjévé. „Üdvözlöm Alexander Vlaskampot az Igazgatóságunkban. Feladata a Scania globális jelenlétének és vezető pozíciójának további erősítése a fenntartható közlekedés felé történő elmozdulásban” – mondta Henrik Henriksson elnök-vezérigazgató. Alexander Vlaskampot Karin Rádström váltja pozíciójában.

Scania

- Hirdetés -

NEW technology