Barion Pixel

Audi Hungaria: elindult a második műszak

- Hirdetés -

A mai napon elindult az Audi Hungariánál a második műszak a járműgyártásban. A motorgyártás is fokozatosan áll át a kétműszakos munkarendre, elsőként egy négyhengeres-, egy hathengeres-, és az öthengeres motorgyártó területeken.

Örömömre szolgál, hogy termelésünk újraindulása után mindössze néhány héttel egyes területeinken átállhattunk a kétműszakos gyártásra. Terveink szerint fokozatosan futtatjuk fel termelésünket a háromműszakos munkarendre. Köszönöm munkatársaimnak, hogy rugalmasan és fegyelmezetten alkalmazkodtak az új munkakörülményekhez. A jövőt tekintve bizakodóak vagyunk, és felkészültünk, hogy rugalmasan reagáljunk a folyamatosan változó piaci helyzetre, mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az Audi Hungariánál időközben egy műszakban újra elindult az elektromos hajtások sorozatgyártása is.

- Hirdetés -

A koronavírus következtében az Audi Hungariánál március közepén állt le átmenetileg a termelés, hogy a munkahelyeket a megváltozott helyzetnek megfelelően átalakítsák, biztosítva ezáltal a munkatársak egészségének védelmét. Az Audi Hungaria csapatának hozzáállása példaértékű, a munkatársak fegyelmezetten betartják a bevezetett óvintézkedéseket.

Audi Hungaria

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!