Barion Pixel

- Hirdetés -

Az Alfa Laval Alkalmazási & Innovációs Központjával fokozhatja termelékenységét

Szeretné optimalizálni gyártási folyamatait a legjobb komponensekkel? Egy új készítményt vagy új alkalmazást szeretne bevezetni, miközben növelné a termelést?

Hagyja, hogy az Alfa Laval Áramlástechnikai Alkalmazási és Innovációs Központja közel valós üzemi körülmények között végezzen teszteket, hogy meghatározhassa a legjobb eredmény elérésének lehetőségeit.

- Hirdetés -

Érjen el kimagasló teljesítményt

Egy vezető üdítőital-gyártó szoros kivitelezési határidővel szembesülve felkérte az Alfa Laval-t, hogy válasszon ki berendezéseket egy új keverőfolyamatához. A nyírásra érzékeny szirupkészítmény elemzése és a keverőberendezések tényleges üzemi körülmények közötti tesztelése után szakértőink megállapították, hogy az Alfa Laval forgó jet-fejes keverő kiváló teljesítményt nyújtana a hagyományos keverőkhöz képest.

- Hirdetés -

Több mint 80%-kal csökkenthető a keverési idő

A megfelelő berendezések telepítése hosszabb üzemidőt, magasabb termelékenységet és hozamot, valamint fenntartható költségmegtakarítást biztosít. Az Alkalmazási és Innovációs Központ megállapította, hogy a forgó jet-fejes keverő a hagyományos keverőberendezésekhez szükséges 20 percről mindössze 2 percre csökkentette a keverési időt, miközben biztosította a készítmény szerkezeti stabilitását.

„A megfelelő berendezések és komponensek használata növeli a termelékenységet, csökkenti a költségeket és javítja a fenntarthatósági profilt” – mondja Murat Boztepe, az Alfa Laval globális italgyártási területért felelős vezetője.

Miért érdemes teszteket végezni az Alkalmazási és Innovációs Központban?
  • Teszteredményekkel igazolható a teljesítmény.
  • Növeli a folyamat hatékonyságát és hozamát azzal, hogy már a kezdetektől fogva a megfelelő komponensek választhatóak ki.
  • Csökkenti a tőkeberuházás, a közművek és a tisztítószerek költségeit.
  • Támogatja a biztonságos termelést.
Egy magasabb szint

Az Alfa Laval Alkalmazási és Innovációs Központ szakértőinek tanácsai segítenek Önnek gyorsan változtatni és alkalmazkodni a megnövekedett kereslethez vagy a változó igényekhez – alkalmazástól és iparágtól függetlenül.

Iratkozzon fel egy ingyenes próbára, amellyel növelheti a folyamatok teljesítményét, miközben gondoskodik a termékbiztonságról és a minőségről.

Alfa Laval

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology