Barion Pixel

- Hirdetés -

Az OPC UA alagút növeli az OPC Classic kommunikáció biztonságát

A Softing Industrial dataFEED OPC Suite 5.30-as verziója két új szolgáltatást kínál: egy OPC UA alagutat az OPC Classic kommunikáció biztonságának növelésére, valamint az InfluxDB adatbázisok támogatását.

A dataFEED OPC UA alagút a Softing Industrial dataFEED OPC Suite új összetevője. Egyszerű és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé az OPC Classic szerverekhez a hálózati határokon és tűzfalakon keresztül. A továbbiakban nincs szükség DCOM-konfigurációra. Az Export/Import funkcióval gyors és egyszerű a két alagútvég konfigurálása. Az OPC UA szabvány biztonsági mechanizmusai – amelyek a felhasználók tanúsítványokkal történő hitelesítését, valamint az adatok aláírását és titkosítását is magukban foglalják –, maximális védelmet biztosítanak. A csomag jelenleg legfeljebb 50 OPC UA alagútkapcsolatot támogat.

- Hirdetés -

Folyamatadatok tárolása Influx DB adatbázisokban

A dataFEED 5.30-as verziójával az OPC Suite a folyamatadatok InfluxDB-ben való tárolására kínál lehetőséget a későbbi feldolgozás és elemzés céljából. Az InfluxDB az egyik legszélesebb körben használt NoSQL adatbázis. Széleskörű skálázhatóságot, magas rendelkezésre állást, valamint gyors írást és olvasást biztosít.

- Hirdetés -

Minden az egyben adatintegrációs megoldás

A dataFEED OPC Suite Extended egy teljes csomag az OPC kommunikációhoz és felhőkapcsolatokhoz, hozzáférést biztosítva a vezető gyártók vezérlőihez és az IoT-eszközökhöz. A csomag átjáróként működik a két OPC szabvány között, lehetővé téve a meglévő OPC Classic komponensek és alkalmazások a modern Ipar 4.0 OPC UA megoldásokba történő integrálását.

Softing

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology