Kezdőlap Fémmegmunkálás Az ORDERFOX.com megkapja a BMEnet „CNC-szakma piactere” minőségi tanúsítványát

Az ORDERFOX.com megkapja a BMEnet „CNC-szakma piactere” minőségi tanúsítványát

Hirdetés

A BMEnet GmbH az ORDERFOX.com-nak ítélte a “CNC-szakma piactere” minőségi tanúsítványt.

A „CNC-szakma piactere” minőségi tanúsítvánnyal igazolja a BME beszerzői szakmai szövetség (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.), hogy az ORDERFOX.com 94%-ban teljesíti a felhasználóbarát kivitellel, minőséggel és biztonsággal stb. kapcsolatos vizsgálati szempontokat. „Különösen a platform önértelmező menüszerkezete, valamint a kifinomult keresési és szűrési funkciók voltak meggyőzők, amelyek megkönnyítik a beszerzők napi munkáját a specifikus CNC-gyártók keresésekor”, foglalta össze Andreas Richter, a BMEnet GmbH auditora.

beszerzők az ORDERFOX.com-mal szuverén módon megküzdenek a beszerzés összes kihívásával, és ennek során még időt és pénzt is megtakaríthatnak. A sourcing és a beszerzési folyamatokat egyértelműen egyszerűbben és kedvezőbb költségek mellett lehet végrehajtani. A teljes ellátási lánc átláthatóbbá válik. Digitalizálja a folyamatokat és valós időben generál adatokat. Emellett az ORDERFOX.com közvetlen hozzáférést tesz lehetővé több mint 12.000 magasan képzett CNC-gyártóhoz az összes megmunkálási technológiával és azonnal elérhető kapacitásokkal. Ezen túlmenően az ORDERFOX.com újonnan fejlesztett megbízáskezelése lehetővé teszi a gyors és egyidejű, nagyon hatékony kiírást, szervezést és kommunikálást csupán egyetlen eszköz használatával.

Ön CNC-gyártóként az ORDERFOX.com-on minden hónapban többszáz olyan megbízást talál, amely pontosan illeszkedik gépparkjához. Világszerte bárhol is írnak ki megfelelő megbízást: A gyártó 10 percen belül megfelelő e-mailt kap és azonnal reagálhat. Emellett az ORDERFOX.com új megbízáskezelő eszközével néhány kattintással biztonságosan és átfogóan kezelheti az összes leadott ajánlatot, valamint a teljes kommunikációt – ideértve a keresések mentését és az e-mail értesítések megrendelését.

Hirdetés

„A CNC-piac alapvetően megváltozik.” És a BMEnet kitüntetése jelzi azt, hogy az ORDERFOX.com pontosan azt kínálja, amire a beszerzőknek és a CNC-gyártóknak szüksége van világszerte: olyan gyakorlatoptimalizált online eszközt, amellyel gyorsan és sikeresen digitalizálhatják munkafolyamataikat, és így reagálhatnak a CNC-szakma gyors változásaira, vélekedett David Felsmann, az ORDERFOX.com vezérigazgatója. „Mert a digitalizáció ma már valamennyi piaci szereplővel szemben teljesen más követelményeket támaszt, mint még néhány évvel ezelőtt. És az ORDERFOX.com-mal ezeket a követelményeket egyszerűen, biztonságosan és hatékonyan lehet teljesíteni.“

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában.

orderfox.com