Barion Pixel

Innováció, kutatás és szakértelem: az Iscar Hungary szerepe a nagyvállalatban és a világpiacon

Bár az Iscar magyar leányvállalata forgalom szempontjából kis szereplő, egyedi termelőegysége révén kiemelkedő pozíciót tölt be a globális cégben. A hazai gyár speciális szerszámokat és lapkákat gyárt egyedi igények mentén, így járulva hozzá a nemzetközi sikerhez is. Kertai Krisztián kereskedelmi igazgató a NEWtechtalk aktuális epizódjában mutatja be az Iscar Hungary Kft. nemzetközi kapcsolatrendszerének és a globális információáramlásban való részvételének előnyeit.

A globális Iscarhoz hasonlóan a magyar vállalat is a teljes árbevétele 5-6 százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre. A cég sikeres fejlesztési programjai, például a LogiQuick gyártósori eszközök, jelentős előrelépést jelentenek a hatékonyság növelésében. Az intelligens gépek és mesterséges intelligencia alkalmazása pedig tovább növeli a gyártási folyamatok hatékonyságát.

Az Iscar Hungary Kft. példája jól mutatja, hogyan tud egy kisebb piaci szereplő is kiemelkedő teljesítményt nyújtani a globális színtéren – erről az útról árult el többet Kertai Krisztián a NEWtechtalkban:

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

NEW technology