Barion Pixel

- Hirdetés -

M+E Open House „light”

Az előző években még teljesen természetes volt, hogy ha október, akkor M+E két napos Open House.

Aztán jött a COVID és ez a „természetesség” elveszett. 2020-ban el is maradt ez az esemény, mivel az akkori járvány-helyzet mellett nem lett volna biztonságos megrendezni. Ám idén, a javuló tendenciának, valamint a piaci igényeknek köszönhetőn tervezünk egy 1 napos szakmai rendezvényt: Open House light néven. – mondja Péter Szabolcs, M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. ügyvezetője

Pontosan mitől is lesz „light” ez az Open House?

Egyrészt, mert 1 napos lesz az esemény az eddig 2 nappal szemben, másrészt mert nem fix időhöz kötött programok lesznek, mint az eddigiekben. Ám az idelátogatók természetesen ugyanúgy találkozhatnak szakmai gépbemutatókkal, prezentációkkal, és mind szakértő kollégáinkkal, mind pedig a gyártók képviselőivel lehetőség nyílik megbeszélni a felmerülő kérdéseket.

A forgalmazott gyártónak lesz egy-egy „standja”, ahol az érdeklődő a szakértő kollégák és/vagy a gyártó képviselőitől prezentációkat tekinthet meg, felteheti a kérdéseit.

Miért érdemes ezen az eseményen részt venni?

Véleményen szerint egyrészt a személyes találkozások, egyeztetések sokkal eredményesebbek még mindig – ebben a szakmában legalábbis biztosan -, mindemellett ezeket a szerszámgépeket érdemes személyesen, működés közben megnézni. A felmerülő kérdéseket, rögtön fel lehet tenni, és rögtön választ is kapnak rá.

Mindemellett nagyon jó hangulatban szokott zajlani ez az esemény, sokan ismerik is egymást, ilyenkor kellemes beszélgetések, tapasztalatcserék, és új ismeretségek alakulnak.

Mitsubishi MV1200R huzalszikraforgácsoló
Ugyan említette, hogy nem lesz kötött program, de mégis mivel, milyen gépekkel készülnek?

Mondhatni a mostani „sláger” gépekkel készülünk mindenképp: a Mitsubishi szikraforgácsolók az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendtek, így az MV1200R és MV2400S huzalszikra- és a legújabb SG-12 tömbszikraforgácsoló megtekinthető lesz, terveink szerint ITS forgató berendezéssel.

Az SG sorozat tavaly jelent meg, az az EA széria utódja, ám ez már az új D-Cubes vezérlővel érhető el, ami még kényelmesebb felhasználást tesz lehetővé.

Az eszterga-palettánkon a kitűnő ár-érték arányú ROMI C510 vegyesüzemű és a GL250M ferdeágyas verzió, valamint a Nakamura-Tome AS200L 1 revolverfejes változata található.

A megmunkálóközpontokat pedig a Brother R650X2 palettacserélős függőleges gyors megmunkálóközpontja, valamint a Hartford LG1000 lienáris vezetékes függőleges modellje képviseli.

- Hirdetés -

Mindegyik szerszámgépből többet értékesítettünk az elmúlt években, és a vevői visszajelzések alapján jó választásnak bizonyultak. Illetve a Filtermist olajköd elszívók is bemutatásra kerülnek, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek, annak köszönhetően, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az üzemek tisztább levegőjére.

Brother R650X2 palettacserélős függőleges gyors CNC megmunkálóközpont
Ezek a gépek csak az esemény alatt elérhetőek vagy máskor is megtekinthetőek a bemutatóteremben?

 Van olyan gép, amiből szinte állandóan van raktáron, vagy rövid időn belül pótoljuk, amennyiben eladjuk, ám így együtt, a legnépszerűbb modellek csak az Open House-ra vagy a kiállításra szoktak összeállni.

Mivel készülnek még?

A gép bemutatók mellett prezentációkkal az egyes gyártók újdonságairól, mert COVID ide vagy oda, a fejlesztések nem álltak meg az elmúlt időszakban sem. A Brother új modellel készült: a W1000Xd1 függőleges gyors megmunkálóközponttal, ami még gyorsabb és pontosabb, valamint nagyobb termelékenységet, kevesebb anyagveszteséget biztosít. Ez a modell a szintén új D00 vezérlővel érhető el, ami még könnyebb felhasználást tesz lehetővé és újabb, a vevői igényekhez igazodó funkciókkal bővült.

A Nakmaura-Tome új SC-100X2 1 revolverfejes esztergát, valamint az új Flex-Arm megoldását is bemutatjuk!

Illetve idén került fel márkaportfóliónkra a KIWA. A gyártóról és a megmunkálóközpontokról is készülünk prezentációkkal, bemutató videókkal.

És persze a szakmai programok mellett a vendéglátás is helyet kap.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

M+E Open House „light”: október 14. csütörtök 10 és 16 óra között*

A részvétel regisztrációhoz kötött! Regisztrálni október 11-ig lehet a regisztracio@eszterga.hu email címen lehet.

*természetesen, amennyiben a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a megrendezést ebben az időpontban, akkor elnapoljuk az eseményt. Erről a weblapunkon és a facebook oldalunkon napra kész tájékoztatást adunk!

M+E

- Hirdetés -

NEW technology