Barion Pixel

Nagy összegű támogatásban részesült az Elektromont Kft.

Az Elektromont Kft. nagy léptékű technológiai fejlesztési projektje az Európai Regionális Fejlesztési alapból és a magyar költségvetési előirányzatból finanszírozva kerül megvalósításra. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében megvalósuló terv célja a gyártósor fejlesztése, automatizálása, egy Ipar 4.0 szintű mintaüzem létrehozása, új út és úszókapu építése, illetve a Comline Budapest kft. képzési szolgáltatásának igénybevétele. A feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatás összege: 223,11 millió forint.

Az Elektromont Kft. fő profilja nyomtatott áramköri lapok gépi és kézi szerelése. A GINOP Plusz-1.2.1- 21-2021-00630 pályázat által lehetővé tett fejlesztések eredményeként jelentősen nő a gyártás hatékonysága, javul a minősége, fokozódik a vállalat alkalmazkodóképessége. A cél egy Ipar 4.0 szintű mintaüzem létrehozása.

A projekt Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. Ennek során kilenc különböző típusú gép kerül beszerzésre. A Panasonic SPG-2 printerek, az AM100 beültetőgépek és a Heller gyártmányú kemence, kiegészítve a Nutek gyártmányú loaderekkel, konvejorokkal és unloaderekkel lehetővé teszik az Elektromont Kft. mindhárom gyártósorának teljes automatizálását és teljes hardware és software kompatibilitását.

A Mirtec cég 3D kamerás AOI ellenőrző eszközei elősegítik a minőség javulását. A Howkeye 1000 típusú röntgenes alkatrészszámláló az anyagok gyári csomagolásának megbontása nélkül képes megszámolni az alkatrészeket.

A telephely infrastrukturális fejlődésének érdekében új út, és egy úszókapu épül.

Az Elektromont Kft. munkatársai részt vesznek a Comline Budapest Kft. „Eredményes, együttműködő csapat” képzésen a szakmai fejlődés érdekében.

Az automatizálás és a megnövekedett gyártási hatékonyság eredményeként a felületszerelést megelőző értékesítési, logisztikai és az azt követő végszerelési területeken további jelentős humán erőforrás bővítést hajtunk végre.

A fejlesztés a 3060 Pásztó Fő utca 149. 2959/2 helyrajzi számú telephelyen 2021.09.01. – 2022.11.30. között valósul meg.

Elektromont Kft.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology