Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Óriásit fejlődő ipari automatizálási vállalat

A Sheldon Invest Kft. mostantól Sheldon Industries Automatizálási és Technológia Fejlesztő Zrt. néven folytatja tevékenységét. A névváltoztatás egységesíti a már régóta használatban lévő brandet, mely jobban tükrözi a tevékenységüket, mivel a vállalat ipari automatizálással, robotcellák, szerelő- és gyártósorok, valamint speciális célgépek tervezésével, fejlesztésével és kivitelezésével foglalkozik. A név módosítását a cégforma megváltoztatásával egy időpontra időzítették, ami a partnerek, megbízók és befektetők felé is jól tükrözi a társaság ipari szegmensen belüli jelentőségét.   

A Sheldon alapításakor a vezetőség azt tűzte ki célul, hogy innovatív megoldásokat épít a munkafolyamatokba. Ez a hozzáállás és gondolkodásmód azóta is jellemzi a vállalat működését, ami az alkalmazott technológiákban, a szaktudás megőrzésében és a csapatmunkában is megnyilvánul. Már a kezdetekkor megfogalmazták, hogy az innovatív megoldások mellett a menedzsment szintjén is újító szemléletet akarnak képviselni. A legfontosabb számukra egy olyan környezet kialakítása, melyben a csapatmunka lendíti előre a vállalat fejlődését.

„Fejlődésünk dinamikáját a tervezői csapat és általában a munkavállalók számának folyamatos emelkedése biztosítja. A bővítés során soha nem tévesztjük szem elől az a célt, hogy új kollégáink szaktudása és tapasztalata kiemelkedő legyen, hiszen a csapat tudását vállalatunk legfőbb tőkéjének tekintjük. Ez biztosítja számunkra megbízásaink számának és minőségének folyamatos emelkedését” – mondja Rigó Zoltán, a Sheldon Industries Zrt. SUA menedzsere. „A vállalat növekedési ütemének tervezésekor, komoly kalkulációt követően, mérföldköveket jelöltünk meg, melyekkel meghatároztuk azt a dolgozói létszámot, ahova el szeretnénk jutni. A társaság céljait 2040-ig lefektettük, figyelembe véve, hogy milyen sarokpontoktól kezdve van lehetőségünk a tervezési és gyártási tevékenységen túllépve technológia-fejlesztési projekteket is elnyerni.”

- Hirdetés -

A cégvezetésnek meggyőződése, hogy a hosszútávú célok megvalósításához elengedhetetlen egy megfelelő szakmai és emberi gondolkodásmód meghatározása és folyamatos szem előtt tartása. Ezeket az elképzeléseket, illetve etikai döntéseket a részvénytársaság megalakulásakor az alapító okiratban is lefektették. A kitűzött célok ismerte – melyek a külföldi példa alapján a Vision, Mission, Value és Message fogalmak köré lettek csoportosítva – a munkatársak számára is biztosított, az azokkal való azonosulás munkájuk során elvárt.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

„A név- és cégforma változással tehát azt is meg kívánjuk mutatni, hogy a Sheldon Industries rövid- és hosszútávú céljai előre betervezettek. Az elnevezés jobban tükrözi a társaságunk tevékenységi köréhez társuló kapcsolatok minőségét, hiszen mérvadó ipari szereplőként az autóipar, a könnyűipar, az élelmiszeripar és a csomagolástechnikai terület számára nyújtunk automatizált megoldásokat” – foglalja össze Rigó Zoltán. A szervezet jól megtervezett koncepció alapján, csapatközpontú szellemiséggel folytatja útját nagyszabású célkitűzései felé.

Sheldon Industries Zrt.

 

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology