Barion Pixel

TECHference: a szemléletváltásra biztatta a résztvevőket Najd István, a CAD-TERV igazgatója

A 2022-es TECHference-en képviseltette magát a fejlesztési folyamatok digitalizációjával foglalkozó CAD-Terv Mérnöki Kft. is. A vállalat az üzleti kapcsolatépítés mellett küldetést is teljesített a konferencián. Nadj István ügyvezető kérdésünkre kifejtette: a digitalizáció még mindig nincs kellőképpen központi helyen az ipari termelésben, és ennek számos oka van, amire jó kitérni az ilyen eseményeken.

„Mivel inkább gyártó ország vagyunk, sokkal inkább a gyártással, mintsem a fejlesztési oldallal foglalkozunk, és a napi mókuskerékből is nehéz kilépni, hogy a digitalizációra koncentráljunk” – fogalmazott. „Vezetői oldalról nincs meg az a támogatottság, az az elköteleződés vagy néha lehetőség – ha például háromévente igazgatót cserél egy vállalat -, hogy valami maradandót alkossanak, pedig minél inkább előre gondolkodunk, annál kevesebb kárt okozunk magunknak és a cégünknek” – fűzte hozzá.

Nadj István úgy véli, az ipari kiállításon való jelenlétük nem csak a digitalizációs termékeik, így a győri Audi gyárnak készített, pneumatikai tervezési folyamatot automatizáló alkalmazásuk vagy az automatizált darabjegyzék-készítő megoldásuk bemutatása miatt fontos. Az ilyen rendezvényeken minden leendő ügyfél egyedi igényeit is átbeszélhetik, illetve olyanokkal is újra meg újra találkozhatnak, akiknél még nem értek el sikert, de kölcsönösen tanulhatnak egymástól.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Ismerd meg a legfrissebb ipari trendeket és innovációkat, illetve leendő ügyfeleidet az idei TECHference-en, november 23-24-én, az inárcsi Flow Hotel****-ben! Jegyek Early Bird kedvezménnyel október 31-ig elérhetők. Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

Regisztráció

- Hirdetés -

NEW technology