A REI 90 tanúsítvánnyal rendelkező tűzvédelmi konténerek esetében – bajárható vagy polcos kivitelben – a DENIOS piacvezető Európában. A tűzvédelmi konténerek sokfélesége mellett a DENIOS katalógusa több mint 10.000 cikket tartalmaz. A több mint 800 oldalas katalógusban megtalálhatók az acélból, rozsdamentes acélból és műanyagból készült kármentők, amelyek a felhasználói igényeket teljes mértékben lefedik-

Mindennapi használatra
Az ergonómia és a biztonság elengedhetetlen a veszélyes anyagok kezeléséhez. Erre összpontosítva a DENIOS kifejlesztette a SECU vonalak hordóemelőjét és hordókocsiját, amelyek robbanásbiztos kivitelben is kaphatók. Az impregnáló és szállító tartályok széles választéka, valamint a nedvesítő-, permetező- és finom adagolású kannák nagyobb biztonságot nyújtanak – gyúlékony, vízekre veszélyes vagy agresszív anyag áttöltése, adagolása és szállítása során. Ha szivárgás történik – a DENSORB szorbens kendők gyorsan, biztonságosan és megbízhatóan felszívják az olajokat vagy a vegyi anyagokat. Az egyéni védőfelszerelés viselete természetesen minden tevékenységnél javasolt. A zaj,- szem- és légzésvédő maszkoktól a vészzuhanyokig és a zuhanás elleni védelemig – mindent megtalál egy helyen a DENIOS-nál.

Biztonságos tárolás
Közvetlenül a munkahelyen történő használat során, az EN 14470 minősítéssel rendelkező, tűzálló veszélyesanyag-tároló szekrények bizonyítottan biztonságos és praktikus megoldást nyújtanak tűz- és robbanásveszélyes folyadékok tárolására. Ezen túlmenően gyúlékony, illetve oxidáló gázok, vagy nyomás alatt lévő gázok számára is biztonságos tárolási lehetőséget nyújt. A savak és lúgok tárolására mi a vegyszerálló kivitelezésű veszélyesanyag-tároló szekrényeket ajánljuk.

Biztonságos gyártási folyamatok
A szennyező anyagokat és gőzöket, amelyek az áttöltés, polírozás és csiszolás során keletkeznek, a DENIOS elszívó munkaállomásaival lehet a legkönnyebben elszívni. A dolgozók védelme mellett megfelelő termékvédelmet is biztosít, ami elengedhetetlen az olyan érzékeny területeken, mint a gyógyszeripar (cleanroom). De a DENIOS a termelési folyamatot is támogathatja. Fűtőköpenyek vagy hordófűtők, illetve nagy melegítő kamrák segítségével az adalékanyagok gyorsan és hatékonyak feldolgozhatók, felmelegítőhetők.

További információkat a DENIOS termékválasztékáról, szakértelméről és innovációs megoldásairól, illetve gyakorlati alkalmazásairól a www.denios.at / www.denios.hu címen talál.

TÁJÉKOZTATÁS & KAPCSOLAT
DENIOS GmbH
5301 Eugendorf, Nordstraße 4
Tel.: +43 /6225 /205 33
Fax: +43 /6225 /205 33-44
info@denios.at, info@denios.hu
denios.at, denios.hu