Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az ország első multimédiás kijelzős elektromos töltőállomását adta át Leányfalun az ALTEO

A termálfürdő előtti parkolóban létesített két autót párhuzamosan ellátni képes elektromos töltőállomást az ALTEO Leányfalun. Az ország első multimédiás felülettel is ellátott duál oszloptöltőjét ma adták át hivatalosan a felhasználóknak.

Akárcsak a közelmúltban a budaörsi Praktiker parkolójában, a leányfalui termálfürdő mellett is 2 x22kW maximális kimenő teljesítményű duál elektromos oszloptöltőt alakított ki az ALTEO csoport elektromobilitási üzletágát képviselő ALTE-GO. A leányfalui töltőállomás különlegessége az idehaza egyedülálló 55”-os érintőképernyő, amely egyrészt lehetőséget nyújt települési információk interaktív megosztására, másrészt a hirdetések megjelenítése által üzletileg fenntarthatóbbá teszi a beruházást, amelyet az ALTE-GO az Elektromotive Hungaria Kft-vel közösen valósított meg.

A saját szegmensében teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó ALTE-GO nem csupán a rendszerek telepítésével foglalkozik, hanem a töltők szakszerű, nonstop ügyfélszolgálattal kiegészített, teljeskörű üzemeltetését is elvégzi. Országos lefedettségű műszaki telepítő csapata pedig igény szerint a töltőket ellátó villamosenergia betáplálás kiépítését is megvalósítja.

- Hirdetés -

„A legtöbb esetben az elektromos gépjárműveket otthoni és munkahelyi környezetben töltik, de hasznos, ha van töltési lehetőség vásárlás, sportolás vagy kikapcsolódás közben is. Fontos, hogy ezek a beruházások a jelenlegi felfutó elektromos gépjárműszám mellett is megtérülőek legyenek, mert így lehet hosszú távon fenntarthatóvá tenni a működésüket” – mondta Varga Viktor, az ALTEO energiatermelésért és szolgáltatásért felelős vezérigazgató-helyettese, aki szerint a modern, innovatív eszköz egyaránt fontos a helybélieknek és az idelátogatóknak.

„A Magyar Fürdőszövetség együttműködésével létrejött beruházással már a világjárvány utáni időkre, az idegenforgalom újbóli megélénkülésére is készülünk” – fogalmazott Leányfalu polgármestere. Adorján András hozzátette: a városképbe tökéletesen illeszkedő töltőoszlop multimédiás felülete is remekül hasznosítható, akár információs platformként, vagy akár innovatív hirdetőoszlopként.

A Leányfalun ma átadott, kifejezetten felszíni parkolókba, nyitott helyszínekre ajánlott duál elektromos oszloptöltő használata egyszerű és biztonságos: a túláram, túlfeszültség, rövidzárlat és túlmelegedés ellen egyaránt beépített védelemmel rendelkező készüléket egy okostelefonos alkalmazással lehet vezérelni, február végéig ráadásul a használata ingyenes.

ALTEO

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology