Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Átalakul a GANZ Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. vezetése

Az év végététől Gál Gergely veszi át Jan Prins feladatait a nagy múltú magyar gyártóvállaltnál

Jan Prins, a GANZ Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója az év végén távozik a társaságtól, eddigi feladatait pedig társügyvezetője, Gál Gergely veszi át. A 2020-as reorganizációt követően a magyar nehézgépgyártó vállalat számos energiahatékonysági és gyártástechnológiai fejlesztést indított el, amelynek köszönhetően új fejlődési pályára állt, az előttünk álló időszakra pedig további jelentős növekedést vár.

Az elmúlt években kitűzött üzleti célok sikeres teljesítését követően, a nagyfeszültségű villamos berendezéseket gyártó Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. átalakítja felső vezetői struktúráját. Jan Prins, a társaság ügyvezető igazgatója 2024. december végén távozik a társaságtól, és ekkortól Gál Gergely egyedül látja el a Ganz teljes ügyvezetésével járó feladatait-, illetve tölti be a felelősségi kört. Így eddigi munkája mellett a jövőben Gál Gergely felel majd a vállalat értékesítési tevékenységéért, valamint a Ganz külföldi piacokon történő üzleti növekedésének folytatásáért is.

Gál Gergely és Jan Prins 2021 óta tölti be a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. ügyvezetői pozícióját, miután a társaság 2020-ban, több mint 15 év után újra 100%-ban magyar tulajdonba került. A 2020-ban végrehajtott vállalati reorganizációt követően a Ganz teljes megújuláson ment keresztül, mostanra mind a három üzletágában – transzformátor, forgógép és szerviz – jelentősen növelni tudta eredményeit a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt. A társaság forgalma tavaly elérte a 71,55 millió eurót, melynek közel fele nemzetközi megrendelésekből származott. Ennek köszönhetően a nehézgépgyártó vállalat termékeit, a transzformátorokat, motorokat és generátorokat ma már Írországtól Romániáig, Európa legtöbb országában, illetve a közel-keleti országokban is széles körben használják az energetikai szektorban és környezetvédelmi iparban.

- Hirdetés -

Jan Prins munkája és szakmaisága alapjaiban járult hozzá a Ganz elmúlt évek során elért sikereihez. Nemcsak a Ganz reorganizációjában, irányításában, építésében vett részt, hanem ahhoz is nagymértéken hozzájárult, hogy a vállalat neve ismét elismertté váljon a hazai és nemzetközi piacokon.

A vállalatvezetés átalakítása a vállalat stabil növekedési pályájával összhangban történik. A Ganz immáron 145 éve meghatározó részese és kulcsszereplője a nagyfeszültségű villamos berendezések gyártási területének. Piaci elismertsége, beágyazottsága egyedülálló, amelyet egyszerre támogat erős szakembergárdája, a teljes egészében európai bázisra épülő gyártási és szerviz tevékenysége, valamint a folyamatos innováció és a kiemelkedő termékminőség és megbízhatóság.

„A Ganz küldetése, víziója, miszerint európai értékeken alapuló és kimagasló szakmai tapasztalattal állítjuk elő termékeinket meghatározó a Ganz identitásában. A vállalat vezetése és szakembergárdája ahogy az eddigiekben, úgy a jövőben is a tradíció és az innováció ötvözésére, a magas színvonalú és egyedi termékek gyártására helyezi a hangsúlyt” – hangsúlyozta Gál Gergely.

Gál Gergely

„Büszke és hálás vagyok, hogy a Magyarországon egyedülálló tradícióval rendelkező Ganz vezetésében ügyvezetőként az elmúlt évtizedek talán legnagyobb átalakulásának időszakában vehettem részt. Egyúttal biztos vagyok benne, hogy a piaci tendenciák a jövőben is segítik a Ganz fejlődési célkitűzéseit” – tette hozzá Jan Prins.

Jan Prins

Ganz

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology