Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Webinár sorozat az ipar számára

Ipar 4.0, IO-Link, lineáris tengelyek, elektromos aktuátorok

Az ipar 4.0 átalakítja az egész életünk és hatással van a legapróbb részletekig a napi cselekvéseinkre is. A változásokkal olyan dolgokra vagyunk képesek, amelyekkel a gyártástól a raktározásig minden részletet tovább fejleszthetünk – a jelenlegi vírushelyzetben ez még inkább fontos az ipar szereplői számára. Webinár sorozatukban több témakört is érint az SMC Hungary Kft., amelyek az alábbiak szerint kerülnek megrendezésre:

  • Az Ipar 4.0 hatása az életünkre – június 4. 10.00-11.00
  • IO-Link megoldások az ipar számára – június 11. 10.00-11.00
  • Lépésről – lépésre, elektromos lineáris tengelyek a gépész gyakorlatban – június 18. 10.00-11.00
  • Az első léptetések, avagy hogyan használjuk léptetőmotoros elektromos aktuátorainkat – június 25. 10.00-11.00

- Hirdetés -

Az Ipar 4.0 hatása az életünkre

Ezúttal nem a technológiákon és a bűvös mozaikszavakon lesz a hangsúly. Azt vizsgáljuk meg, hogy a negyedik ipari forradalomnak hívott jelenség hatására hogyan alakul át az életünk, a munkánk. Milyen változások zajlanak körülöttünk, amelyeknek kivétel nélkül a részesei vagyunk, akár akarjuk, akár nem. Hogyan változnak a tanulási folyamatok, miként tudunk új ismereteket szerezni. Valamint megpróbálunk előre tekinteni és felkészülni a társadalmi és munkahelyi változásokra.

IO-Link megoldások az ipar számára

Napjainkban a gyártóberendezéseknél fontos szempont a rugalmasság, kezelhetőség és a költséghatékonyság. Ezen szempontoknak tökéletesen megfelelnek az IO-Link kommunikációval rendelkező különböző szenzorok és beavatkozók. Előadásunkban a pont-pont kapcsolaton alapuló IO-Link ipari kommunikációt mutatjuk be és foglalkozunk a használatában rejlő előnyökkel.

Lépésről – lépésre, elektromos lineáris tengelyek a gépész gyakorlatban

Hogyan kerülhetők el a tervezési hibák? Mitől fog egy villamos beavatkozó megbízhatóan és jól működni?
On-line előadásunkban most, inkább gépész szemmel vizsgáljuk a hajtástechnika ezen típusát. A prezentáció során bemutatásra kerülnek a kiválasztás és méretezés fő kérdései a gépészeti tervezés szemszögéből.

Az első léptetések, avagy hogyan használjuk léptetőmotoros elektromos aktuátorainkat

„Lépésről – lépésre, elektromos lineáris tengelyek a gépész gyakorlatban” előadásunkra alapozva bemutatjuk milyen vezérlőkkel, milyen eszközökkel, milyen módon tudjuk az elektromos aktuátorainkat mozgatni.

Látogassa meg az SMC weboldalát és vegyen részt az online előadásokon!

SMC

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology