Barion Pixel

- Hirdetés -

Új, innovatív termékek a Siemenstől

Bár sokan még mindig consumer cégként gondolnak rá, a Siemens mára alapvetőn vállalatokat kiszolgáló technológiai óriássá érett. A digitális és a fizikai világot összekapcsoló megoldásaival hazánkban az ipari digitalizáció, az áramhálózati fejlesztések, az energiatovábbítás és az okos épületek vezető innovátora lett, így készítettünk egy bemutató jellegű összeállítást a legnépszerűbb, legújabb termékeiből. A Siemens e fejlesztésekkel párhuzamosan még robusztusabbá tette mymall online rendelési felületének kínálatát: mostanra több ezer megoldás közül lehet kiválasztani azt, ami a legjobban megfelel az adott cég igényeinek.

Sicharge D

Az ipariformadíj-nyertes Sicharge D a Siemens legújabb nagy teljesítményű és rugalmas e-autó töltője, amely egyszerre öt járművet is képes tölteni. A megoldás egyenáramú és váltóáramú töltési lehetőséget kínál. A töltőt 95,5 százalékos folyamatos és 96 százalékos csúcshatásfok jellemzi. A berendezés designjának központi eleme a hatalmas, 24 colos kijelző, mely állítható magasságú, így megkönnyítheti a töltő használatát mozgáskorlátozottak részére is. A kijelzőn saját tartalom jeleníthető meg, mely új üzleti modell kialakítását teszi lehetővé a töltő üzemeltetőinek.

- Hirdetés -

Desigo CC

Az épületfelügyeleti rendszerek legmodernebb megoldása a Siemens Desigo CC. Az épületüzemeltetők VPN kapcsolat nélkül elérhetik a felhős platform fejlett funkcionalitású alkalmazásait, így feladataikat távolról, személyes jelenlét nélkül is elláthatják. A fokozott biztonságot szolgálja a Desigo CC V5.0 többfaktoros felhasználóazonosítása és IEC62443-3-3 SL2 szabvány szerinti, új tanúsítása is. Az okos és nyílt platform felhasználói a hagyományos épületinformatikai megoldásoktól kezdve az IoT szenzoroktól, valamint smart grid (intelligens hálózatok) megoldásoktól kezdve az épületekben kialakított elektromos járművek töltőállomásáig terjedő minden rendszert egy felületen képesek menedzselni.

- Hirdetés -

Delta Miro

A villanykapcsolók high-end kategóriáját képviselik a Siemens DELTA termékei. A kiemelkedő designt biztosító megoldás üveg-, fém-, fakerettel egyaránt választható. Több mint 250 tervezési opciót kínál a Siemens, azaz mindenki megtalálhatja az elképzeléséhez legjobban illeszkedő verziót. A villanykapcsoló kapcsolóbetétje, bekötési sémája révén, világos útmutatót kínál a villanyszerelő számára, de még a vezeték csupaszítására vonatkozóan is leírás található. Szerelvényei több mint százféle funkciót képesek (pl. HDMI-bekötés, USB bekötés) ellátni.

 

PSS szoftvercsomag

A PSS szoftvercsomaggal a Siemens az áramszolgáltatók munkáját kívánja megkönnyíteni. A megoldásportfolióval digitális ikreket lehet létrehozni, azaz az áramhálózatok digitális mását, mely hatékony segítséget ad a tervezési, valamint a napi hálózatszimulációs és elemző munkákban is. A szoftver könnyen integrálható a meglévő informatikai környezetbe, intuitív felhasználói felülettel és testre szabható megjelenítési opciókkal, valamint automatizálási és hatékony adatkezelési funkciókkal rendelkezik.

SITRANS FM MAGFLO áramlásmérők

A víz- és szennyvízipar legelterjedtebb, jól bevált mérőműszere. Belső verifikációs funkciójának köszönhetően az áramlásmérő két százalék mérési pontossággal, a mérőcső kiszerelése nélkül elvégzi önmagán a komplett gyári ellenőrzést, sőt a funkcionális vizsgálat eredményeiről a SIMATIC PDM szoftver segítségével jegyzőkönyvet is készít. A funkció minden, már telepített MAG5000, MAG6000 és MAG6000i készülékhez rendelkezésre áll, melyek HART kommunikációval rendelkeznek.

 

IPC 127E ipari számítógép

Az ipari felhasználásra ideális, robusztus kivitelű, passzív hűtéssel rendelkező, mégis rendkívül helytakarékos, mindössze 3 dl kompakt méretű SIMATIC IPC 127E ipari számítógép méretének és funkciójának köszönhetően jó megoldás lehet IOT átjáróként való alkalmazásra is. Az eszközön Windows operációs rendszer fut, így lehetőség van az Edge applikáció által gyűjtött adatok felhőben való tárolására. A rendelkezésre álló erőforrás révén WinCC Advanced RT is futtatható rajta.

 

ET 200SP energiamérő modulok

Az S7-1500 kompatibilis, sokoldalúan felhasználható (terepi I/O, CPU, Open Controller) ET 200SP modulok jövőbe mutató megoldást jelentenek, ha energiamérésről van szó. A még szerszámokat sem igénylő bekötési technológia, a helytakarékos kialakítás és a könnyű telepítés rendkívül felhasználóbarát, ráadásul a nemrég lezajlott generációváltás során egyszerűsödött a modulok paraméterezhetősége, és bővült az alkalmazási tartományuk is. Az energiamérő modulok biztos pontot jelentenek az energiahatékonysági programok megvalósításában.

Siemens

- Hirdetés -

NEW technology