Barion Pixel

A Zebra Technologies öt robusztus mobil számítógépe

- Hirdetés -

Elsősorban a kiskereskedők, a helyszíni szolgáltatók, a szállítmányozási és logisztikai vállalatok  használhatják ki az új, célirányosan megtervezett Android™ 10 alapú, nagyvállalati szintű készülékek előnyeit.

A Zebra Technologies Corporation, (NASDAQ: ZBRA), a peremhálózaton dolgozó innovatív nagyvállalat olyan megoldásokkal és partnerekkel, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy teljesítményelőnyre tegyenek szert, ma bemutatta az iparág első olyan, nagyvállalati szintű mobil számítógépeit, amelyek Android™ 10 operációs rendszert (OS) futtatnak: a TC21/TC26, TC52x/TC57x és MC3300x. Az integrált kódolvasóval, és a Mobility DNA által lehetővé tett egyedi szoftverfunkciókkal az öt új eszközt a kiskereskedelem, a szállítmányozás és logisztika (T&L) számára, a helyszíni mobilitáshoz és a raktári környezethez tervezték, hogy javítsák a frontvonalban dolgozók termelékenységét és munkavégzésük hatékonyságát.

„A Zebra Android alapú készülékek piacán betöltött vezető szerepének bővítése az iparág legnagyobb portfóliójával, ez az öt új termék, amely a legújabb Android 10 operációs rendszerre épül, hosszú távú befektetési védelmet nyújt a vállalatoknak” mondta Joe White, a Zebra Technologies Enterprise Mobile Computing üzletágának rangidős igazgatóhelyettese. „A COVID-19 járvány ismételt megerősödésének időszakában a kiskereskedők, a T&L vállalatok, és a helyszíni szolgáltatásokat nyújtó vállalkozók tevékenységükbe kénytelenek az egyre fejlettebb mobil megoldásokat beépíteni, hogy szolgáltatásukat és ügyfeleik biztonságát javítsák.”

- Hirdetés -

A Zebra TC21/TC26 mobil számítógépek megfelelő tartósságot, üzleti funkciókat és nagyvállalati szintű kiegészítőket biztosítanak a termelékenység vonzó áron történő növeléséhez. Az iparág legátfogóbb, leghatékonyabb szoftvereszközeivel ezeket az készülékeket a kis- és középvállalatok, kiskereskedők és helyszíni szolgáltatók számára tervezték. A vállalatok nehézség nélkül használhatják tovább a meglévő Android alapú alkalmazásaikat ezeken az eszközökön, a Zebra tabletekkel és a járműre szerelt megoldásokkal együtt, köszönhetően a közös architektúra platformnak.

Az iparágvezető TC52/TC57 érintőképernyős számítógépeire alapozva, amelyekből ma több, mint kétmillió van használatban, a Zebra következő generációs TC52x/TC57x mobil számítógépei az egyik leggyorsabb processzorral, valamint élénk színeket biztosító kijelzővel rendelkeznek a szöveges információk jobb olvashatósága és még valósághűbb videó lejátszás érdekében. Ezek a fizetésre is alkalmas eszközök segítenek a vállalatoknak megfelelni a kiskereskedelem gyorsan változó igényeinek, beleértve a Buy Online Pickup in Store (BOPIS), valamint a last-mile kézbesítés, postai szolgáltatások, T&L és az egészségügy kívánalmait is. Még ebben az évben elérhető lesz a TC21/TC26 és TC52x egészségügyi változata is, az egészségügy kívánalmainak megfelelő minőségű műanyag tokozással az ápolók, orvosok és a készenléti ellátás számára.

A könnyű MC3300x mobil számítógép négyféle kialakításban és három billentyűzetopcióval rendelhető. 35%-kal megnövelt akkumulátorkapacitással biztosítja az elosztó raktárközpontokban és a gyártásban előforduló a számos felhasználási esethez szükséges rugalmasságot, akár három műszakban is.

Kialakítása ugyancsak megnövelt tartósságot biztosít, beleértve az 1,8 méterről történő leejthetőséget és a továbbfejlesztett WiFi kapcsolatot, ezzel is javítva a dolgozók munkájának termelékenységét.

Minden termék tartalmazza a Zebra Mobility DNA csomag végfelhasználói alkalmazásait, fejlesztőeszközöket és segédprogramokat, amelyek átalakítják az Androidot egy nagyvállalati szintű operációs rendszerré. A LifeGuard™ for Android szoftver biztonsági megoldás kiszámíthatóan, hosszútávon garantálja a biztonsági / javító frissítések elérhetőségét. A Zebra OneCare® szolgáltatásai üzemeltetési folytonosságot biztosítanak a napi üzleti igényekkel szemben. Ezek az egyedülálló Zebra képességek maximalizálják az ügyfelek összes előnyét az eszközökön túl a felügyelet egyszerűsítésével, a biztonság megerősítésével, valamint a képzési és bevezetési idő csökkentésével.

Ezek az új mobil számítógépek a Zebra legutolsó architektúrájú platformján futnak, és képessé teszik a nemrégiben bejelentett Zebra MotionWorks® Proximity megoldás futtatását, amely segít megóvni az alkalmazottak biztonságát, miközben növelik a termelékenységet a munkakörnyezetben.

ÖSSZEFOGLALÁSKÉPPEN:

  • A Zebra öt új, a legújabb Android 10 operációs rendszeren alapuló robusztus mobil számítógépet vezetett be, vállalati mobilitási megoldásokat kínálva a gyorsan változó üzleti igények kielégítésére, nagyobb termelékenység mellett.
  • A TC21/TC26 érintőképernyős számítógépek egyensúlyt teremtenek a kkv-k számára a költséghatékonyság és a célirányosan kialakított funkciók, a kisegítő és szerződéses idénymunkások között.
  • A ma használatban lévő több mint kétmillió TC52/TC57 touch computerrel összemérve az új TC52x/57x jobb képességeket kínál a kiskereskedők és a last-mile szállítási szolgáltatók számára, hogy növelje az ügyfelek elégedettségét.
  • A többféle formatényezővel rendelkező MC3300x extra akkumulátorkapacitással rendelkezik, hogy három műszakkal is megbirkózzon az elosztó raktárközpontokban és a gyártásban.
  • Végső soron a vállalatok időtálló mobil megoldásokat választhatnak, amelyek megfelelnek mérőóra leolvasása, a sorbanállás elkerülése, a készletkezelés vagy a pozitív betegazonosítási alkalmazások igényeinek.

Zebra Technologies Corporation

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!