Barion Pixel

- Hirdetés -

Additív gyártás roadshow négy városban a FreeDee 10. születésnapján

Szeretné látni, hogyan segítheti a 3D nyomtatás és 3D szkennelés az Ön fejlesztési és gyártási folyamatait? Érdeklik más hazai és külföldi vállalkozások sikeres alkalmazási példái? Kíváncsi melyik technológia biztosítaná a leggyorsabb megtérülést az Ön területén? A FreeDee szakértő csapata októberben négy városba is ellátogat, hogy választ adjon a helyi mérnökök, tervezők és cégvezetők 3D technológiákkal kapcsolatos kérdéseire. A 3D nyomtatás és 3D szkennelés ipari alkalmazásaira fókuszáló szakmai délelőttökön a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A 3D nyomtatók és 3D szkennerek forgalmazásával 2012 óta foglalkozó FreeDee Kft. októberben ünnepli 10. születésnapját, amely ünneplésére egy gyakorlatias, 10 év tapasztalatára építő programsorozattal készülnek. Az országjáró szakmai délelőttök célja a 3D technológiák alkalmazási területeinek, sikeres hazai és nemzetközi felhasználási példák bemutatása azon szakemberek számára, akik még keresik a 3D nyomtatás és szkennelés helyét a saját munkafolyamataikban, beruházás előtt állnak vagy meglévő gépparkjuk kihasználtságát szeretnék bővíteni. Mivel nincsen születésnap ajándék nélkül, a résztvevők által képviselt cégek közül egyet a szervező megajándékoz egy Ultimaker S3 kétfejes FFF nyomtatóval!

- Hirdetés -

Egy-egy új technológia alapos megismerésére, a terület jól kommunikáló szakértőinek felkutatására, a megfelelő berendezés kiválasztásához és annak hatékony és szakszerű alkalmazásához szükséges tudás megszerzésére sokszor nehéz elegendő időt szánni. Ezért a roadshow során a FreeDee specialistái négy városba, Győrbe, Kecskemétre, Debrecenbe és Budapestre is ellátogatnak, hogy rendszerezve, a legnagyobb értéket képviselő alkalmazásokra fókuszálva mutassák be a 3D nyomtatók és 3D szkennerek működését és legjellemzőbb felhasználási területeit. A helyszínek több esetben egyetemi laborok lesznek, így a jövő mérnökeinek képzésébe, a helyi kutatási projektekbe is bepillantást nyerhetnek a résztvevők.

- Hirdetés -

A szakmai délelőttök programja mind a négy helyszínen hasonló, mégis személyre szabott azáltal, hogy a FreeDee minden alkalomra meghívta egy regionális partnerét is, aki személyesen számol be a 3D technológiákkal elért eredményeiről. A FreeDee jubileumi roadshow előadásai a következő területekre fókuszálnak:

  • A legnépszerűbb 3D nyomtatási technológiák bemutatása és a magyar ipar helyzete
  • Nagy hozzáadott értékű alkalmazási példák az ipari tervezés és gyártás területéről
  • Egy vendég az Ön régiójából, aki beszámol a saját additív gyártási tapasztalatairól és felhasználási területeiről
  • 3D szkennelés bemutató – az egyre elérhetőbb optikai 3D szkennerek alkalmazásának lehetőségei és gyakorlati munkafolyamat bemutató
  • 3D tech beruházás – finanszírozási lehetőségek áttekintése

Az ipari tervezés és gyártás területére fókuszáló alkalmazási példák mellett a résztvevők átfogó képet kapnak a legnépszerűbb 3D nyomtatási technológiákról, az egyre elérhetőbb optikai 3D szkennerek működéséről és a kész nyomtatások, projektek mellett gyakorlati munkafolyamat bemutatóra is számíthatnak. A helyszínen kiállításra kerülnek a legmodernebb, asztali 3D nyomtatók és a minőség-ellenőrzés és reverse engineering területén kiemelkedő jelentőségű, professzionális 3D szkennerek.

A részvételt a gyártás, fejlesztés, tervezés vagy szerszámozás területről érkező ipari szakembereknek, mérnököknek, cég- és csapatvezetőknek ajánljuk. Olvassa el a részletes programot és regisztráljon az Önhöz legközelebb eső helyszínre a FreeDee weboldalán!

Regisztráció

FreeDee

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology