Barion Pixel

- Hirdetés -

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat, hogy segítsen ügyfeleinek fenntartani a termelést

Március 27-től kezdve 2020 végéig az ABB Robotika és Gyártásautomatizálás ingyenesen elérhető kulcsfontosságú szoftvereket biztosít ügyfeleinek.

Sokuk hasznára válhatnak ezek a digitális megoldások, melyekkel távolról lehet irányítani a termelést és megfelelő teljesítményen működtetni a robotrendszert, kevesebb emberi beavatkozással, különös tekintettel a jelenlegi közösségi távolságtartás és távoli munkavégzés szükségességére. A digitális eszközök használatával folytathatják a munkát és előkészíthetik az új projekteket, amelyek a dolgozók visszatérését követően kezdődhetnek.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az alábbi szoftverek érhetőek el ingyenesen:

ABB Ability™ Connected Services – Állapotfelügyelet és Diagnosztika

Az ABB Ability™ Connected Services felügyeli az egyes robotok, illetve teljes robotflotta állapotát és teljesítményét, segítve ezzel az ügyfeleket, hogy távolról megfigyelhessék és megfelelő teljesítménnyel működtethessék a robotrendszereiket. Az ABB Ability™ Connected Services segítségével a szervizszakemberek még a bekövetkezésük előtt felismerhetnek olyan körülményeket, amelyek előre nem tervezett megállásokhoz és ezzel plusz költségekhez vezethetnek.

– Regisztráljon itt és felügyelje az ABB robotjait!

A RobotStudio® az ABB szimulációs és offline programozó szoftvere, mellyel egy fizikai eszköz vagy rendszer teljes digitális másolata (digitális iker) elkészíthető, így távolról is megfigyelhető válnak a gyártósorok történései. A RobotStudio offline programozási eszközeivel lehetőség adódik teljes robotos berendezés készítésére, szimulálására és tesztelésére virtuális 3D környezetben, a helyszín meglátogatása és a jelenlegi gyártás megzavarása nélkül. A RobotStudio minden kiegészítője, beleértve az összes PowerPack-et és CAD konvertert, digitális iker és Virtuális valóság meetingek mostantól ingyenesek.

RobotStudio letöltése
Ingyenes oktató videók
RobotStudio Virtual Meeting webinárium megtekintése

Virtuális technikai támogatás

Amennyiben technikai támogatásra van szüksége, ingyenesen szolgáltatunk virtuális támogatást videón keresztül (Skype, Zoom, Teams). A támogatás eléréséhez kérem keresse fel az ABB helyi képviseletét, vagy látogasson el a Digital Operation Center weboldalunkra további részletekért.

Ha már rendelkezik hozzáféréssel a fentebb részletezett szoftverekhez, de tanácsra, útmutatásra van szüksége a használatukkal kapcsolatban, akkor keresse fel a helyi ABB képviselőjét.

ABB

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!