Barion Pixel

Az ESD-védelem terén is elérhetőek a legújabb levegő párásítási megoldások

Megoldások a levegő párásítás szakértőjétől a helyiségklíma optimalizálására

Ehhez az optimális páratartalom jelentős mértékben járul hozzá, hiszen 40-60% közötti relatív páratartalom esetén természetes, vezető nedvesség keletkezik az anyagokon. Ezáltal javul az anyagok és a levegő vezetőképessége, így a légkör el tudja vezetni a töltést anélkül, hogy kár keletkezne, összetapadások vagy egyéb nehézségeket okozó folyamatok mennének végbe.

Igényelje ingyenes kiadványunkat és vegye fel a kapcsolatot velünk!

Levegő párásítással a munkahelyi egészséges körülmények megőrzéséért

A légúti fertőzések masszív termeléskieséshez és magas költségekhez vezetnek. A nemzetgazdaságokra gyakorolt katasztrofális következményeket a korona-világjárvány szemlélteti. Az olyan épületek különösen veszélyesek, amelyekben sokan tartózkodnak egymás közvetlen közelében. A 40 és 60 % közötti páratartalom védelmet nyújthat a vírusok ellen.

Még több információ a direkt helyiség párásításról

Alkalmazza Ön is a legkorszerűbb párásítási berendezéseket

Egyszerű beszerelés, biztonságos vezérlés, csekély energiaköltségek, jó karbantartási lehetőségek, a gépek és a humán erőforrás munkájának és egészségének maximalizálása – ezek a tulajdonságok szólnak az iparban és az irodák fenntartásában a magasnyomású direkt levegő párásítás mellett. Olvasson tovább és tudjon meg arról többet, hogy miként hozható ki több a termelésből és hogyan óvható a munkatársak egészsége egyszerre!

Keresse fel weboldalunkat információs csomagunkért!

Condair Systems

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni
NEW technology