Barion Pixel

Az NX-TC TÖKÉLETES lezárást biztosít!

A gép mozgásával összehangolt lezárási hőmérséklet

Folyamatosan fejlesztjük NX-TC panelbe szerelt hőmérséklet-szabályozó portfóliónkat, firmware-frissítéssel kínálva új funkciókat.

Az NX-TC sorozat tagjai az intelligens hőmérséklet-szabályozók legújabb generációját képviselik, és optimális, automatikus hőmérséklet-szabályozásra tervezték őket, emberi beavatkozás szükségessége nélkül. A mesterséges intelligencián alapuló algoritmusoknak köszönhetően valójában minden, eddig jellemzően szakemberek által végzett módosítás automatikussá válik.

Már a korábbi verziókban is minimális volt a selejt a hegesztőpofák precíz hőmérséklet-szabályozásának és a mesterséges intelligenciának köszönhetően, amelyek biztosították a hegesztőpofák megfelelő felületi hőmérsékletének monitorozását és szabályozását.- Hirdetés -

A legújabb FW képes növelni a gépek termelékenységét és proaktív módon kezelni a gépleállásokat. Az NX-TC-szabályozó nemrég bevezetett „pre-boost” funkciója a gép indítójelét használva előkészíti a hegesztőfejet a hamarosan várható hőmérsékletcsökkenésre, és a gép mozgásával összhangban előre kompenzálja azt. Ez akár 50%-kal csökkenti a hőmérséklet visszaesését a folyamatos működésű csomagológépen a lezárási folyamat megkezdésekor.

Végül, de nem utolsósorban, bemutatjuk az új ProfiNet kommunikációs csatolóegységet, amely bővíti a meglévő EtherNet/IP és EtherCAT verziók terepi buszrendszerekhez való jelenlegi csatlakozási lehetőségeit.

Jellemzők
  • Két méretben áll rendelkezésre: NX-TC2 (kéthurkos modell 12 mm-es szélességgel) és NX-TC3 (négyhurkos modell 24 mm-es szélességgel)
  • Univerzális bemenetek a t/c és Pt100 érzékelőkhöz (K, J, T, E, L, U, N, R, S, B, C/W, PL II, Pt100/JPt100)
  • Vezérlő kimenetének típusa: áramkimenet (PNP 24 VDC/21 mA/pont), lineáris áramkimenet (0/4,20 mA)
  • Szabályozási mód: fűtés és/vagy hűtés (a típustól függően)
  • Terhelés/SSR diagnosztika elérhető (a típustól függően)
  • Terepi hálózati csatlakozás: EtherNet/IP, EtherCAT, ProfiNet (kommunikációs csatolóegységgel)

Omron

- Hirdetés -

NEW technology