Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Belépő a digitális ipar világába – IPAR 4.0 Zero Point

Hazánkban a digitalizáció nagyban befolyásolja az egyes gazdasági szereplők stratégiáját, a pénzügyi szektortól a hagyományos, gyártó iparágakig. Annak érdekében, hogy egy vállalat lépéselőnyre tegyen szert versenytársaival szemben, elengedhetetlen az azonnali és hatékony reagálás az üzleti változásokra. A magyarországi vállalatok meghatározó száma kis-és közép vállalkozásként üzemel, melyeknek korlátozottabb lehetőségeik vannak technológiai fejlesztések terén.

Számos kutatás kimutatta, hogy a KKV szegmens vállalatainak digitális hiányosságai következtében sok esetben egyáltalán nincs rálátásuk a termelési folyamataik állapotára, hatékonyságára. Mindennapos kihívásaik közé tartozik a produktivitás növelése, a munkaerő és az idő hiánya, az adminisztrációs feladatok mennyisége, valamint a beszállítói minősítésnek való megfelelés. Nem beszélve a digitális megoldások magas működési költségeiről és a bevezetéssel járó termelékenység-kiesésről.

Ipar 4.0 Zero Point Információs infrastruktúra

- Hirdetés -

Ezen nehézségek figyelembevételével kínálunk gyorsan megtérülő, költséghatékony megoldást a magyar (elsősorban) gyártó KKV-k számára. Az egyszerűen, 4 héten belül bevezethető, moduláris — egy alapmodulból és öt kiegészítő modulból álló — termelésmonitorozó rendszer belépést biztosít a digitális ipar világába. Az egymástól független modulok igény szerint összeállítható, rugalmas rendszert alkotnak, melyek bevezetése 8-10%-os hatékonyságnövelést eredményez. A rendszer lehetővé teszi többek között a munkatársak teljesítményének mérését, az adatok követését, és a valós idejű reakciót.

A Hirschler Glas Kft. soproni telephelyén bevezetett mintaüzemi megoldásunkkal áttörést értünk el a nagyvállalati megoldások és rendszerek KKV cégre történő implementálásában.​ A beruházás 6 hónap alatt térült meg, és a telepítést követő harmadik hónapban már 10%-os hatékonyság-növekedést eredményezett.

ipar4zeropoint.hu

- Hirdetés -

NEW technology