Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Fedezze fel a LEMO új, 4K Ultra HD átvitelre képes 12G-SDI push-pull dugaszcsatlakozóit!

- Hirdetés -

A LEMO örömmel jelenti be, hogy a már jól bevált S sorozatú push-pull csatlakozóit az új 1S.275 sorozattal bővíti a 12G-SDI (soros digitális interfész) 4K Ultra High Definition átvitelhez. Az új, robusztus, push-pull csatlakozók megfelelnek az SMPTE ST 2082-1 jel/adatátviteli szabványnak, valamint a 12 Gbit/s átviteli sebesség révén a 12G-SDI átviteli szabványnak, és egy sztenderd HD-SDI-nél nyolcszor nagyobb sávszélességet biztosítanak egyetlen csatlakozással. A sorkapocs (csoki) formája megkönnyíti a fogást és a kezelést.

A LEMO ezeket a csatlakozókat a gyorsan fejlődő technológiai környezetre, a magas átviteli sebességre, könnyebb szerkezetre és az élő események alacsony késleltetésére vonatkozó piaci igényekre válaszul fejlesztette ki az Audio Video Broadcasting (AVB) alkalmazások és más piaci szegmensek, például az orvosi képalkotó platformok – például az endoszkópia és a laparoszkópia – számára. A csatlakozók optimális kialakítása zökkenőmentes átvitelt biztosít nagy pontosság, megbízhatóság és alacsony visszirányú veszteség mellett, így életképes alternatívája a kettős 6G vagy Quad 3G kapcsolatoknak. Sok 4K professzionális kamera jelenleg Quad link BNC csatlakozókat használ a 12G jelek UHD kijelzőkre történő továbbítására. Az új LEMO termék az UHD kijelzők kompakt egylinkes csatlakozásával megkönnyíti a 12G-SDI átvitelét, ami nagyobb panelsűrűség elérését teszi lehetővé, így csökkenti a kábelek/csatlakozók számát.

Kompetenciájának és kábelszerelési tapasztalatának köszönhetően a LEMO az Ön rendelkezésére áll, hogy teljes körű csatlakozási megoldásokat kínáljon.

További információ

LEMO

Érdemes elolvasni
NEW technology