Barion Pixel

- Hirdetés -

Fedezze fel a LEMO új vákuumtömör, kiterjesztett működési hőmérséklet tartományú HY modelljét!

A LEMO egy új, HY névre keresztelt vákuumtömör modellel bővítette a terepi alkalmazásokban bevált M sorozatát. Az új modell minden méretben és alacsony feszültségű konfigurációban elérhető. Az új fix foglalatos modellt kifejezetten olyan alkalmazások számára tervezték, amelyek a zord környezet miatt vákuumtömör integrációt igényelnek.

Az innovatív ültetőanyagnak köszönhetően az új HY modell vákuumtömör tömítést kínál ultra alacsony szivárgási szint mellett, széles hőmérsékleti tartományban.

- Hirdetés -

Az új modell ezenkívül optimalizált PCB-végeket integrál, amelyek még nagy sűrűségű konfigurációk esetén is lehetővé teszik a NYÁK-ok egyszerűbb vezetékezését. A vonalcsatlakozást is javították, így már akár szabványos földelőcsapok, akár speciális rezgéscsillapító menetes furatok használatát is lehetővé teszi a NYÁK „átcsavarozható” rögzítéséhez.

Az M sorozat ezen új kiegészítése a piacon a legnagyobb sűrűségű racsnis tengelycsatlakozókat kínálja az ügyfeleknek, ahol vákuumtömör integrációra van szükség. Az ultra alacsony szivárgási szint és a széles működési hőmérsékleti tartomány páratlan teljesítményt tesz lehetővé optikai házakban, vagy nagy magasságban működő alkalmazásokban.

- Hirdetés -

További információk

LEMO

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology