Barion Pixel

- Hirdetés -

FF3-as maszkokat adományoz a Veolia Energia Magyarország

A Veolia Energia Magyarország Zrt. FFP3-as típusú arcmaszkokat adományoz kiemelt partnerei részére. Az országos szinten megvalósuló ajándékozás révén ezúttal a Debreceni Egyetem, valamint Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és az Egyetemi Oktatókórházhoz tartozó Jósa András Oktatókórház részesül az adományból – közölte a civishir.hu hírportál. 

A vállalat 32 kiemelt partnerének összesen mintegy 14 000 darab olyan FFP3-as maszkot ajándékozott 29 magyar városban, melyek képesek az apró cseppek kiszűrésére is, ezáltal védenek az esetleges fertőzések ellen.

A Veolia augusztusban 1300 darab maszkot adott át a Debreceni Egyetemnek, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházhoz pedig 1200 darab maszk jutott el.

- Hirdetés -

A koronavírus-járvány későbbi, második hullámának a kitörése nem zárható ki a közeljövőben, ezért olyan eszközt szerettünk volna adományozni, ami mindenképpen hasznos lehet egy esetleges újabb vészhelyzetben. Felelős cégként saját munkavállalóink, partnereink, valamint ügyfeleink egészsége és biztonságának megóvása egyaránt fontos számunkra, igazán elővigyázatosak pedig csak előre gondolkodva lehetünk – mondta el Gurszki László, a Veolia Kelet-magyarországi Erőművek Igazgatóságának regionális igazgatója.

Civishir.hu

- Hirdetés -

NEW technology