Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Független kutató cég: okosépületek biztonsági szoftvereinek vezető szállítója a Siemens

A Siemens egységes épületbiztonsági megoldásainak fejlett képességeit méltatta friss jelentésében (Green Quadrant: Integrated Smart Building Security Software 2023) a piacot meghatározó tíz szoftvergyártót kiértékelő Verdantix elemző vállalat.

A bérlők nagyobb biztonsága és jólléte érdekében a vállalati ingatlan- és létesítménygazdálkodók mindinkább integrált megoldásokat keresnek az épületek felügyeletéhez és védelméhez – mutattak rá elemzésükben. A digitális fejlesztések így utat nyitnak a rugalmasabb rendszerek előtt, amelyek egységes, ugyanakkor célzott rálátást biztosítanak a munkafolyamatokra, miközben automatizációval és mélyebb analitikával segítik az üzemeltetők munkáját.

Forrás: Siemens

- Hirdetés -

Jelentéséhez a Verdantix a Siemens átfogó épületbiztonsági portfólióját elemezte, beleértve a helyben telepíthető Siveillance Suite alkalmazás beléptető rendszer, videómegfigyelő, behatolásjelző és biztonsági felügyeleti megoldásait, valamint a felhőalapú Building X Security Managert, illetve a hibrid kiépítéshez elérhető Siveillance kiegészítéseket.

„Az automatizált biztonság egyre fontosabb szemponttá válik az új üzemek felépítésénél, meglévő épületek menedzsmentjében. A hazai piac is az olyan központi, szoftveres megoldást biztosító koncepciók fele mozdul el, melyek rugalmasan változtathatóak a mindenkori igényeknek megfelelően, könnyen hozzákapcsolhatóak újabb és újabb perifériák, technológia vagy telephelyek, de akár beléptetéshez kapcsolódó bérszámfejtési rendszerek is. A Siemens több évtizede az épületbiztonsági megoldások megbízható szállítója, mely jelentős erőfeszítéseket tesz a folyamatos fejlesztés érdekében” – tette hozzá Medveczky András, a Siemens Zrt. Building technology üzletágvezetője.

Siemens

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology