Kezdőlap Gazdaság A GEFCO Magyarország és a Volvo Trucks együttműködése

A GEFCO Magyarország és a Volvo Trucks együttműködése

A GEFCO Magyarország büszkén jelenti be a Volvo Trucks-szal kötött új partnerségét, mely 2017 végén kezdődött. A Volvo Purchasing Team az anyagáramlás lebonyolítására a GEFCO-t választotta partnerének.

Mit jelent ez az együttműködés a GEFCO Magyarország számára?
Kiterjed a magyar és romániai beszállítóktól érkező összes szállítmányra, amelyeket a franciaországi Volvo Truck gyárakba kell eljuttatni.

„Ez a vállalkozás magas hozzáadott értéket jelent a GEFCO és a Volvo Trucks számára, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez egy hosszú távú, sikeres partnerség legyen” – nyilatkozta Zafer Özkök, a GEFCO Magyarország ügyvezető igazgatója. Ezenkívül a kooperáció megfelelő alapként szolgál a két GEFCO szervezet – az aradi és a budapesti – közötti együttműködés elmélyítésére: így könnyen megtalálják a lehető legjobb megoldást a járművek kihasználtságára Kelet-Európa és Franciaország között.

De hogyan is áll össze az anyagáramlási folyamat?
Az ellátási láncban a sikeres előállítás után a hazai GEFCO mintegy harminc magyarországi és romániai beszállítóval kezdi meg az együttműködést és az árugyűjtést. A folyamat egy másik fontos része az áruk tárolása a megrendelés létrejöttéig, majd végül a szállítás lebonyolítása a különböző gyárakba és átvételi pontokhoz.

Ennek köszönhetően a GEFCO Magyarország fejleszteni tudja hálózatát a GEFCO franciaországi központja felé. Továbbá ez egy rendkívüli lehetőség a teherszállítmányozás optimalizálására, különösen Lyon és Blainville területén.

GEFCO Magyarország