Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Hozd magad formába és tervezz hatékonyan a 2024-es verzióval

Gyors sikert eredményeznek az eLearning tanfolyamok

Fedezzen fel új funkciókat, kapjon tippeket a tervezéshez, dolgozzon egyszerűen és hatékonyabban: az Eplan eLearning kurzusaival a felhasználók számára a határ a csillagos ég. A megoldásszolgáltató Eplan világszerte értékes képzési tartalmakkal áll a felhasználók rendelkezésére akár tizenhat nyelven. Különlegesség, hogy az  eLearning kurzusok megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Már elérhető az Eplan Update Training 2024, ami megkönnyíti a legújabb verzióval történő első lépéseket például a blokktulajdonságok matematikai számításainak ismertetésével.

Az eLearning az önálló tanulás egyik formája, ami kedvező fogadtatásra talált, és egyre szélesebb körben terjed. A megoldásszolgáltató Eplan az ügyfélközpontúság révén 2020 óta jelentős beruházásokat hajtott végre ezen a területen, és számos e-learning tanfolyamot tett elérhetővé a www.eplan.com oldalon. Az Eplan szakmai oktatásért felelős vezetője, Dr. Dusko Lukac véleménye szerint „Célunk, hogy felhasználóink a lehető leghatékonyabban dolgozhassanak az Eplan szoftverrel. Az eLearning formátumú tréningekkel a szoftver újdonságait mutatjuk be. Tapasztalataink szerint, amikor a felhasználók teljes mértékben kihasználják a szoftver erősségeit, nagyobb sikereket érnek el a projekttervezésben és -kivitelezésben is.”

Az új Eplan Platform 2024 formába hoz

- Hirdetés -

A 2023 szeptembere óta elérhető Eplan Platform 2024 kapcsán a felhasználók körében nagy az igény arra, hogy közelebbről is megismerkedjenek az új funkciókkal. Az új, 18 különálló modulból álló „Eplan Update Training 2024” eLearning kurzus értékes támogatást nyújt a kulcsfontosságú innovációkhoz – például az Eplan blokktulajdonságaira vonatkozó matematikai számításokhoz. Ezek statisztikai összehasonlítások elvégzését vagy a megfelelő védőeszköz meghatározását teszik lehetővé, hogy csak két példát említsünk. A 2024-es verzió jelenlegi eLearning moduljai az Eplan Platform egyéb témáival is foglalkoznak, az alábbi hat témakörre bontva:
Felhasználói felület (egyszerűbb használat)

  • Blokktulajdonságok (összetett számítások)
  • Sorkapcsok (optimalizált sorkapocs szerkesztő)
  • PLC (a szimbolikus címek továbbfejlesztése)
  • Eplan Platform (optimalizálások az új verzióban)
  • Eplan Pro Panel (a teljes tömeg kiszámítása kapcsolószekrényekhez, navigációs kockához és egyebekhez
Forrás: Eplan
Formázás mindössze 45 perc alatt

Hogyan néznek ki az eLearning kurzusok? Az elején egy bevezető ismerteti az új funkciókat. Ezután részletesen kidolgozott tartalom áll a felhasználók rendelkezésére. Minden eLearning kurzus végén egy rövid kvíz teszteli, hogy a résztvevők elsajátították-e az ismereteket. Ami az időt illeti, a felhasználónak átlagosan 30-45 percet kell rászánnia egy-egy modulra, hogy az adott témával kapcsolatos ismereteiket kibővítsék.

Nemzetközi szabványok figyelembe vétele

Időközben körülbelül 1500 eLearning kurzus vált elérhetővé akár 16 – például japán és kínai – nyelven. A nemzetközi szabványokhoz szabott, rövid, interaktív oktatómodulok gyors, saját ütemű tanulást biztosítanak a felhasználók számára szerte a világon.

Az előfizetéses ügyfelek, valamint az oktatási területen (EPLAN Education) dolgozó tanárok és diákok számára ingyenes a hozzáférés. A felhasználók egyszerűen bejelentkeznek a www.eplan.com webhelyre és máris nekifoghatnak a megfelelő eLearning tanfolyamnak, hogy elsajátítsák az új funkciókat a hatékonyabb tervezés érdekében.

www.eplan.com

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology