Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

IEC 62443-4-1 tanúsítványt szerzett a HMS Networks a biztonságos termékfejlesztési életciklus érdekében

- Hirdetés -

2020 októberétől a HMS Networks már az IEC62443-4-1: 2018 szabvány szerinti tanúsítvánnyal is rendelkezik. A tanúsítási folyamatot a TÜV Rheinland végezte az ipari automatizálási- és vezérlőrendszerek biztonságos termékfejlesztési életciklus-folyamatának validálásával.

Tanúsított fejlesztési folyamattal garantált biztonság

Az IEC62443-4-1 az IEC 62443-4: 2018 (E) szabvány része, amely az ipari automatizálási és vezérlőrendszerekben használt termékek biztonságos fejlesztésének folyamatkövetelményeit határozza meg. Az IEC62443-4-1 tanúsítvány megszerzése újabb lépést jelent a HMS a kiberbiztonság terén megtett útján. A tanúsítvány megerősíti, hogy a HMS biztonságos terméktervezési folyamatokkal, a sebezhetőségről szóló információk kezelésére szolgáló technológiával és azzal a képességgel rendelkezik, amely révén átláthatóan képes együttműködni az ügyfelekkel a biztonsági kockázatok kezelésében.

A biztonság mindig szem előtt

„Az automatizálási iparnak olyan partnerekre van szüksége, akik olyan technológiát és szolgáltatásokat képesek nyújtani, amelyek megvédik a felhasználók legértékesebb eszközeit – jelentette ki Timo Van´t Hoff, a HMS a termékportfólióért felelős igazgatója. – Amikor a vállalatok a HMS-szel működnek együtt, megnyugodhatnak abban, hogy mindig a biztonságra gondolunk és folyamatosan foglalkozunk azzal a mindennapi munkánk során.” Az új tanúsítást a TÜV Rheinland függetlenül végezte el, és az IEC62443-4-1 tanúsítvány hozzáadódik a HMS elismeréseinek bővülő listájához annak érdekében, hogy segítsen az ügyfelek kiberbiztonsági szintjét erősíteni az ipari automatizálási és ellenőrzési rendszerek területén.

További információ

HMS

Érdemes elolvasni
NEW technology