Barion Pixel

InnoFest 2024: Ipari szakkiállítás és házivásár Polgárdiban

2024. június 5-7. között kerül megrendezésre az InnoFest, az eszközkiadó berendezések, ipari- és munkavédelmi újdonságok szakkiállítása Polgárdiban, a Rollkon Kft. telephelyén. Az izgalmas programokat felvonultató rendezvényt az ipari automaták gyártásában és üzemeltetésében élen járó vállalatok összefogásával hozták létre, így az érdeklődők első kézből kaphatnak információkat és szakmai támogatást.

Az eszközkiadó berendezések piaca az elmúlt években erőteljesen felélénkült, hiszen az ipari vállalatok felismerték, hogy a telephelyeken kihelyezett automatákkal akár 20-50%-os eszköz megtakarítást is elérhetnek, a szoftveres nyomonkövetésnek köszönhetően pedig folyamatosan biztosított a készletfeltöltés is. A rendezvény egyik kiemelt célja, hogy a látogatók a berendezéseket testközelből tesztelhessék, megismerkedjenek a különböző típusokkal és a rendszerek további előnyeivel is. A helyszínen nem csak a kész berendezéseket, hanem a teljes gyártási folyamatot is megnézhetik az érdeklődők, ezáltal különleges élményben lehet része mindenkinek, ugyanis a Stock N’ Go naponta több turnusban üzembejárást tart a helyszínre érkezőknek.

- Hirdetés -

Az eseményre ellátogatók megtekinthetik a munkavédelmi újdonságokat és jövő évi trendeket is, amihez már több, mint 20 márka csatlakozott. A helyszínen bárki megismerkedhet az egyre szélesebb körben terjedő RFID biztonsági- és automatizálási lehetőségeivel, betekintést nyerhetnek a lézertisztítás technológiájába, valamint kipróbálhatják a HAHN+KOLB modern munkaállomásait is.

A szakmai programokon túl szórakozásra is lesz lehetőség. A Milwaukee Magyarország standjánál izgalmas kerékcsere versenyben mérheti össze tudását mindenki, aki affinitást érez magában egy kis kihívásra. A HAHN+KOLB távirányítós modellautó versenyt szervez.

Ügyességi vetélkedők, gasztronómiai finomságok és további meglepetések is várnak a vendégekre.

A kiállítók száma és a programok folyamatosan bővülnek, amiről a www.innofest.eu oldalon tájékozódhat.

A rendezvény programja
  • 9:00-10:00 Kapunyitás
  • 10:00 Üzemlátogatás – délelőtti csoport
  • 11:00 Előadás: Gazdasági kilátások és finanszírozási lehetőségek az iparban
  • 12:00-től Ebéd, fagyizás és networking lehetőség
  • 13:00 Üzemlátogatás – délutáni csoport
  • Folyamatosan eszközbemutatók, szakmai találkozók
  • 15:00 Rendezvény zárás
A rendezvény időpontja és helyszíne

8154 Polgárdi, Neumann János utca (Rollkon Kft. telephely)

  1. június 5-7.
A rendezvény szervezői

HAHN+KOLB Hungária Kft. | Rollkon és Stock N’ Go Kft. | Milwaukee Magyarország | InTec Mérnöki Kft. | Novomatic Hungária Kft.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Belépőjét 2024. május 27-ig igényelheti meg az alábbi oldalon: https://innofest.eu/regisztracio/latogatoi

NEW technology