Barion Pixel

- Hirdetés -

ISCAR Hungary Kft.

Az ISCAR Hungary Kft-t 1990-ben alapította az ISCAR LTD. központja. Mára az International Metalworking Companies a világ második szerszámgyártó csoportja, míg a magyarországi ISCAR a hazai piac legnagyobb beszállítója lett. A szokásostól eltérő fejlesztési ütem és a különleges lehetőségek elérhetővé tettek olyan szolgáltatásokat, melyek a magyarországi piacon – bevezetésük idején – egyedülállónak számítottak.

Az ISCAR piacvezető szerszámgyártó vállalatként az egyedülálló és innovatív precíziós keményfém fémmegmunkáló eszközök teljes palettáját biztosítja partnerei számára. Az ISCAR eszterga, maró, fúró és menetmegmunkáló megoldásokat kínál mind a gépiparban, mind a forgácsoló iparban. Magyarországon már több mint 30 éve vagyunk jelen, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően váltunk napjaink egyik meghatározó ipari vállalatává.

Az ISCAR Hungary Kft. nagytarcsai üzemében készíti a különféle egyedi gyártású szerszámtesteket, lapkákat és tömör keményfém szerszámokat partnereinek. A felhasználók igényeihez messzemenően alkalmazkodva a megkívánt gyártási technológia kidolgozásában is részt vállalva készítjük speciális szerszámainkat. Gyakorlott tervezőink a legjobb alapanyagok felhasználásával, ISCAR szabványok alapján dolgoznak figyelmet fordítva arra, hogy – lehetőség szerint – nagy sorozatban gyártott szabványos lapkákat alkalmazzanak. Az egyedi darabok gyártása során minimális darabszám nincs, a szállítási határidők rövidebbek a Magyarországon megszokottaknál.

Amit nyújtunk:

  • Partnereinknek képzett, nagy tapasztalattal rendelkező mérnöktanácsadóink segítenek a fejlesztésekben.
  • Különböző rendelési és szállítási lehetőségek közül választhat.
  • Mérnök tanácsadóink megfelelő felszereltséggel, a helyszínen is rendelkeznek minden fontos információval, hogy az Ön segítségére legyenek akár technikai, akár a raktárkészletre vonatkozó kérdésében.
  • Speciális (nem széria) szerszámok és lapkák gyártása rövid határidővel, kis darabszám esetén is.
  • Rugalmas, egyedi árképzés
  • Irodai, helyszíni műszaki tanácsadás
  • Próba megmunkálások
  • Vevőszemináriumok igény szerinti variációkban

- Hirdetés -

Végül, amire nagyon büszkék vagyunk: TERMÉKEINK 35%-A 3 ÉVNÉL FRISSEBB FEJLESZTÉSŰ!

Céginformáció

ISCAR-HUNGARY Szerszámgyártó és Szerszámkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

SZÉKHELY: 2142. Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 7.
Tel: +36 28 887 700

E-mail: iscar@iscar.hu
Fax: +36 28 887 710
www.iscar.hu

- Hirdetés -

NEW technology