Barion Pixel

Jövő héten nyit a Smart Factory ConnAction

A Smart Factory ConnAction egy ízig-vérig ipar 4.0 konferencia, melyet idén már 8. alkalommal rendezünk meg. Az elmúlt évek minden szempontból rendhagyók voltak. Ez alkalommal úgy gondoljuk, hogy a legtöbbet akkor tudja nyújtani konferenciánk, ha hús-vér emberek mutatják be megoldásaikat, és az üzleti kapcsolatokok is helyszíni részvétellel tudnak legjobban épülni. A programot, az előadások és kerekasztalbeszélgetések mellett számos interaktív workshoppal és gyárlátogatással színesítjük, az iparági szakértőinkkel pedig megvizsgáljuk, hogy mik a legfontosabb lépések, amelyeket meg kell tenni az ipar 4.0 felé vezető olykor igen rögös úton. A konferencián a megszokott kötetlen, őszinte stílusban beszélünk a nehézségekről, és osztjuk meg egymással tapasztalatainkat.

Szakértő előadók, valós tapasztalatok

Az elmúlt évek minden szempontból rendhagyók voltak. A Szervezők ez alkalommal úgy gondolják, hogy a legtöbbet akkor tudja nyújtani a konferencia, ha hús-vér emberek mutatják be megoldásaikat, és az üzleti kapcsolatokok is helyszíni részvétellel tudnak legjobban épülni. A programot, az előadások és kerekasztalbeszélgetések mellett számos interaktív workshoppal és gyárlátogatással színesítik, az iparági szakértőinkkel pedig megvizsgálják, hogy mik a legfontosabb lépések, melyeket meg kell tenni az ipar 4.0 felé vezető olyakor igen rögös úton. A konferencián a megszokott kötetlen, őszinte stílusban beszélünk a nehézségekről, és osztják meg egymással tapasztalatainkat.

Exkluzív networking lehetőségek

A ConnAction konferenciák során megszokott networking lehetőségek biztosítására ezúttal is gondoltak. Az Eventmobi alkalmazással lehetőséged van már 1-2 héttel a konferencia előtt a teljes program megszervezésére: előadások és szakmai programok kiválasztására, valamint időpont egyeztetésre a kiállítókkal továbbá más delegáltakkal, akikkel így információt és tapasztalatot lehet cserélni az iparági kihívásokat illetően. A konferencia résztvevői közül a legtöbben Hozzád hasonló problémákkal és kihívásokkal néznek szembe, így a rendezvényen használt alkalmazás segítségével a kijelölt meeting pointokon tudsz más résztvevőkkel időpontot egyeztetni, és felvenni a kapcsolatot.

Interaktív, szakmai workshopok

A szerda délutáni programot, kis csoportos (12-15 fő) szakmai workshopoknak szenteljük. Idén is változatos témaköröket válogattunk össze. Válaszd ki a számodra legrelevánsabbakat, és jelentkezz be az applikáción keresztül! Számítunk az aktív részvételedre!

Wellness és sport

A Grand Hotel Esztergom panorámás wellness-részlege vagy a szemben lévő Aquasziget Élményfürdő garantálja majd, hogy a szakmai programok mellett kikapcsolódni is tudjunk. A csütörtöki napon erre dedikálunk külön időt, hogy legyen idő feldolgozni a sok beérkező információt. A konferencia második napjának reggelén pedig – hűen a már kialakult hagyományhoz – idén is futunk egyet az ipar 4.0-ért.

További információ és regisztráció

NEW technology