Barion Pixel

- Hirdetés -

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Kamerarendszer kiépítése – éljünk a nagyszerű lehetőséggel!

A kamerarendszer kiépítése napjainkban relevánsabb, mint bármikor. A közbiztonság rohamos léptékű minőségi romlása miatt ugyanis nem lehetünk eléggé éberek a családunk és a vagyontárgyaink biztonságát illetően. Sajnos a tendencia azt mutatja, hogy a technológiai újításokkal párhuzamosan, a bűnelkövetők leleménye is fejlődik. Az elektronikus védelem jegyében azonban a kamerarendszer kiépítése jelenti az egyedüli járható utat, amely megadja számunkra amire vágyunk: nyugalmat és biztonságot.

Nemcsak riasztórendszerben gondolkodhatunk

- Hirdetés -

Néhány évvel ezelőtt, ha a biztonságtechnikai megoldások kerültek terítékre, mindenki azonnal a riasztórendszerek telepítésére asszociált. Valóban, sokáig ezek a berendezések funkcionáltak elektronikus házőrző gyanánt, a kamerarendszerek pedig a magánszemélyeknek nehezen megfizethető luxusnak számítottak. Szerencsére a technológiai újítások és a megnövekedett megrendelői igények hatására, a gyártók is jutányosabbá tették az áraikat, mind a beszerzési, mind a telepítési költségek vonatkozásában. A kamerarendszer kiépítése ma már nem csillagászati összegekbe kerül – pénztárcabarát költségek várják tehát mindazokat, akik nem a szerencsében bízva vélekednek a saját biztonságukról.

24 órás megfigyelés és képrögzítés, távoli betekintéssel

A modern berendezések gazdag műszaki tartalommal operálnak. 24 órában megfigyelés alatt tartják az adott területet, bizonyos kamerák már képesek éjszaka is színes képeket rögzíteni. A tárolókapacitásuk függvényében akár több hét történésének rögzített anyagát is tudják tárolni. Ha a telepítés helyszínén megoldott az internetkapcsolat kiépítése, az okostelefonunkra letöltött applikáció segítségével a világ bármely pontjáról bejelentkezhetünk, és élesben követhetjük az odahaza történteket.

Kamerarendszer kiépítése– színes palettáról válogathatunk

A népszerű csapat, az Alarmdirect széles spektrumon mozgó kínálatában található kamerarendszerek változatos tartalommal és funkciókkal rendelkeznek. A palettán természetesen a legismertebb típusok is képviseltetik magukat, úgymint AHD-, IP alapú- és HD-TVI kamerarendszerek.

alarmdirect.hu

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology