Barion Pixel

- Hirdetés -

Közel 1,3 tonnát bír a műanyag raklap

Az ORBIS környezetbarát, strapabíró és higiénikus eszközt alkotott, amely sokkal jobb, mintha fából készülne

Az újonnan bemutatott, Odyssey névre keresztelt műanyag raklap nagyon jól bírja a terhelést, kimagasló stabilitást biztosít, és egyedi tervezésű: acélmerevítéseket, öntött elemeket is tartalmaz, mutat rá a forradalmi termék egyediségére a Modern Materials Handling. A műanyag ez esetben nagyon is ideális, fenntartható alternatívája a fának, hiszen a termék újrahasznosított plasztikokból készül, és maga is száz százalékban újrahasznosítható. A kialakítása miatt ráadásul rendkívül higiénikus: könnyen tisztítható és szárítható, sőt, a méretezés, illetve a húrozott alsó felület miatt tökéletesen használható automatizált munkafolyamatok során.

- Hirdetés -

Az Odyssey többféle állványos raktározáshoz ideális, így ruházati vagy más előre csomagolt cikkek, általános élelmiszerek, száraz és fagyasztott áruk, valamint mezőgazdasági termékek tárolásához is ajánlják. Úgy tervezték, hogy az alacsony önsúly ellenére masszívan ellenálljon a komolyabb ütődéseknek, és legalább 1270 kilogramm terhet elbírjon. Felületének kialakításakor ügyeltek rá, hogy a minimálisra csökkenjen az áru elcsúszásának esélye, de ne tegyen kárt a ráhelyezett termékekben, és megelőzze a teher elmozdulását vagy lezuhanását, amikor a targonca villáira kerül.

- Hirdetés -

„Kifejezetten nagy tömeg megtartására terveztük, az Odyssey raklap mégis könnyen mozgatható kézi erővel, és a súrlódó elemeknek köszönhetően fokozottan biztonságos, valamint meggátolja a teher elmozdulását”, ismertette az előnyöket Alison Zitzke, a gyártó cég termékmenedzsere. „Az ORBIS az elmúlt ötven évben az innovatív műanyag raklapok gyártásával alapozta meg a hírnevét. Az Odyssey erre a sikerre épül, és megerősíti az ORBIS piacvezető szerepét mint többfunkciós raklapgyártó”, fogalmazott.

- Hirdetés -

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!