Barion Pixel

- Hirdetés -

Munkadarab kezelése rugalmasan

A rugalmas munkadarab-kezelés kis- és közepes méret esetén fontos kérdés a megmunkálás sebessége miatt. A Robo2Go automatizálási megoldás olyan lehetőséget kínál, amelynek köszönhetően az új munkadarabok beállítása kevesebb mint öt perc alatt megtörténhet. A robot hasznos terhelése 12, 25 vagy 35 kilogramm lehet. A gyors átállást a Robo2Go biztosítja.

A be- és kirakodó rendszer a megmunkálóközpontok kiszolgálását teszi lehetővé, csupán a CELOS APP segítsége szükséges. A technológia alkalmazásával minőségi és hatékonysági javulás érhető el. A Robo2Go a rugalmassága miatt felülmúlhatatlan. A rendszer a vezérlőn keresztül állítható be, ezáltal csökken a szerszámbeállítási idő és optimalizálható a kihasználtság.

A robot egyszerű használatának köszönhetően a kisebb vállalatok számára is lehetőség nyílik a folyamatok rugalmas automatizálására anélkül, hogy komolyabb szakértőket kellene bevonniuk.

Gyors átállást biztosít a Robo2Go, ø 20 – 170 mm-es tengelyek és ø 20 – 175 mm-es tokmányrészek kezelésére alkalmas. Három változatban kapható, amelyek minden felmerülő igényt kielégítenek, a robot hasznos terhelhetősége 12 / 25 / 35 kg.

A Robo2Go Vision 3D kamera kiváló felismerést biztosít. A Celos és a képalkotó rendszeren keresztül zajló párbeszédalapú vezérlés segítségével a Robo2Go Vision betanítása akár kevesebb mint 10 percet igényelhet.

A Robo2Go második generációjáról készült összefoglaló az alábbi videón tekinthető meg:

DMG MORI

- Hirdetés -

NEW technology