Barion Pixel
Események betöltése

« Összes Események

Innotrans Berlin

szeptember 24 - szeptember 27

2024. szeptember 24-27., Berlin

Az InnoTrans, mely a közlekedéstechnika és vasútipar vezető nemzetközi vására tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre 2024. szeptember 24. és 27. között Berlinben.

A kiállítás öt fő vásári szegmensre (vasúti technika, vasúti infrastruktúra, tömegközlekedés, belső enteriőr és alagútépítés) van felosztva. Az InnoTrans a berlini kiállítási központ mind a 42 csarnokát elfoglalja. Az InnoTrans Convention a kiállítás magasrangú kísérő rendezvénye. Egy egyedülálló dolog a kiállítások világában a 3500 méter hosszú kültéri sínterület, melyen a legkülönbözőbb típusú vonatokat állítják ki.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Bus Display lehetőséget kínál a járműgyártóknak arra, hogy bemutassák elektromos és hidrogénhajtású legújabb járműveiket.

A legutóbbi kiállításon 137 országból érkező, 132.000 szakmai látogató vett részt és gyűjtött információt az 56 országból érkező 2700 kiállítótól az iparág legújabb innovációiról. A szabadterületen, sínpályákon 128 jármű mutatkozott be, míg  a Bus Display-en 14 buszt lehetett megtekinteni.

- Hirdetés -

A kiállítást különböző kísérő rendezvények és vezetett vásárlátogatások AI túrák és innovációs túrák teszik még érdekesebbé.

A kiállításra a Berlini Vásárvállalat magyar képviseletén egy kód igényelhető, mellyel 50%-os kedvezménnyel lehet belépőjegyet vásárolni. A belépőjegy a teljes berlini tömegközlekedési hálózatra is érvényes.

Kedvezményes kód

További információ:

Kontakt:

Messe Berlin magyar képviselet, Simon-Lutring Tünde
+36-20-912-5101, tunde.simon-lutring@exponetwork.hu

- Hirdetés -

Részletek

Kezdés:
szeptember 24
Vége:
szeptember 27
Honlap:
https://www.exponetwork.hu/innotrans
NEW technology