Barion Pixel

- Hirdetés -

Rugalmas megoldás az üzleti igényekre – megérkezett a Schneider Electric Easy UPS 3-Phase Modular új szünetmentes megoldása

Egyszerű telepítés, magasszintű megbízhatóság, skálázhatóság a változó üzleti igények lekövetésére, távoli menedzsment lehetőség – többek között ezek jellemzik a Schneider Electric új szünetmentes tápegységét, az Easy UPS 3-Phase Modular-t. Az új berendezés része a Schneider Electric Green Premium portfóliójának, amelynek termékei a környezeti lábnyom csökkentése érdekében egyszerre biztosítanak energiahatékonyságot, tartósságot, újrahasznosíthatóságot és átláthatóságot.

A szünetmentes tápegységek (UPS) fő funkciója, hogy váratlan, vagy tervezett áramkimaradás esetén is biztosítsák az üzletmenet szempontjából kritikus berendezések áramellátását. Az ipartól, a kereskedelemen át a bankszektorig és az egészségügyig számos területen kulcsfontosságúak ezek a berendezések, azonban a gazdasági kihívások és a klímavédelmi szempontok miatt az elmúlt években a fenntarthatóság és a kedvező beruházási feltételek is előtérbe kerültek, amikor a vállalkozások UPS-ek beszerzéséről döntenek.

- Hirdetés -

A Schneider Electric idén tavasszal dobta piacra az Easy UPS 3-Phase Modular nevű új megoldását, ami azon túlmenően, hogy magasszintű megbízhatósággal látja el fő feladatát, számos extra előnyt is kínál a felhasználók számára. „A berendezés tervezésénél kiemelt szempont volt a modularitás, amelynek köszönhetően a vállalkozás aktuális üzleti igényeihez alkalmazkodva lehet alakítani a kapacitását. Az Easy UPS 3-Phase Modular lehetővé teszi az eszközt használó cégek számára, hogy a növekedésüknek megfelelően bővítsék kritikus alkalmazásaikat ellátó berendezéseik védelmét biztosító UPS kapacitását, így optimalizálhatják a kiadásaikat. A rendszer olyan, a legkorszerűbb technológiákra jellemző megoldásokkal rendelkezik, mint az intelligens akkumulátor-kezelés, a valós idejű felügyelet és vezérlési képességek, így az egyik leginkább költség- és energiahatékony szünetmentes tápegység a piacon” – mondta el Benyovszky-Aszódi Katalin, a Schneider Electric IT Channel managere.

Az Easy UPS 3-Phase Modular szünetmentes tápegység egyszerre kínál védelmet és magas rendelkezésre állást. Az 50-250 kW közötti teljesítményre képes eszköz moduláris felépítésének köszönhetően N+1 belső redundanciát tesz lehetővé, ami növeli a rendszer rendelkezésre állását, extra helyigény nélkül. A Schneider Electric új megoldása mindössze 600 milliméter széles, robusztus kialakítása pedig IT és nem informatikai környezetben egyaránt támogatja alkalmazását. A berendezés többek között kiváló minőségű légszűrőjének, speciális bevonatának köszönhetően akár zord ipari környezetben, vagy magas páratartalmú helyszíneken is használható.

- Hirdetés -

Live Swap és okos tesztelés

A Schneider Electric új szünetmentes tápegysége rendelkezik a Live Swap elnevezésű úttörő innovációval. Ez a funkció lehetővé teszi az egyes modulok hozzáadását, cseréjét vagy eltávolítását úgy, hogy közben a szünetmentes tápegység online és teljesen működőképes marad. Ez egyben azt is jelenti, hogy az 50 és 250 kW között úgy lehet 50 kilowattonként növelni az UPS kapacitását, hogy még tervezett leállási időt sem kell beiktatni.

Az új szünetmentes tápegység telepítésének felgyorsítására és a beruházási költségek kordában tartására a berendezés támogatja a Smart Power Test (SPoT) funkciót. Ennek segítségével a felhasználók anélkül győződhetnek meg az eszköz teljesítményéről és képességeiről, hogy azt rákapcsolnák kritikus rendszereikre.

Az új szünetmentes tápegység része a Schneider Electric Green Premium portfóliójának, amelynek termékei a környezeti lábnyom csökkentése érdekében egyszerre biztosítanak energiahatékonyságot, tartósságot, újrahasznosíthatóságot és átláthatóságot.

Schneider Electric

- Hirdetés -

Érdemes elolvasni

- Hirdetés -

- Hirdetés -

NEW technology